Vitale BeroepenDag

Een speciale dag voor al die mensen die zich een slag in de rondte werken.
 

KidsZoo waardeert de inzet van mensen met vitale beroepen zeer. Zij werken zich een slag in de rondte en zetten zieke mensen op plaats 1. Maar ook deze mensen hebben veelal een gezin thuis. Zij komen nu op de 2e plaats. 

Ons gehele KidsZoo-Team wil al deze mensen bedanken door een speciale dag voor hen te organiseren. Op dit moment weten we echter nog niet welke dag dit zal zijn. Want zolang als dat we niet open mogen is dit nog niet mogelijk. Mensen die een vitaal beroep* hebben kunnen zich wel al aanmelden via onze site. We hebben de dag in blokken van 2 uur opgedeeld. Zodat we ook bij grote interesse iedereen een uitje kunnen geven.
 

Kies hieronder het tijdsblok waarin je wilt komen.

      

Het is niet mogelijk om langer te blijven dan de tijd van het tijdsblok.


*Onder de vitale beroepen verstaan wij de volgende: ziekenhuis, verzorgingshuizen, zorginstellingen, kinderopvang, basisonderwijs, politie, brandweer, ambulance-personeel. Op de 'Vitale BeroepenDag' zal aangetoond moeten worden dat minimaal één persoon van het gezin werkzaam is in één van de eerder genoemde sectoren. Dit kan door middel van een kopie loonstrookje, werkgeverspas etc.