Reserveer je bezoek aan KidsZoo!

Weer lekker de beest uithangen. Ook op de maandagen!
 

MEDEDELING: Op dinsdag 7 juli is het faillissement uitgesproken van KidsZoo. We werken op dit moment aan een doorstart. Tot die tijd is KidsZoo gewoon geopend en heten we iedereen – en onze kleine fans in het bijzonder – heel graag welkom om lekker de beest uit te hangen. In verband met corona is reserveren noodzakelijk. Namens Leo de Leeuw, het hele team en directie!
 
Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. KidsZoo is en blijft ook nu 100% avontuur en speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar. De speeltuin is ruim, overzichtelijk en ingedeeld volgens de regels van het RIVM! We bedienen beperkt aan tafel en onze menukaart is beperkt.Onze normaal zo goed gevulde - actuele - leestafel is helaas leeg. Neem een eigen boekje of tijdschrift mee als je wilt lezen. Wifi is gratis en lekker rap. Een filmpje kijken of je favoriete serie is geen probleem. 
 

Over de speeltuin

De ballenbakken zijn tijdelijk leeg in verband met de hygiene. Het is volwassenen niet toegestaan om met de kinderen mee te gaan in de speeltoestellen. De peuterzone is wel toegankelijk voor volwassenen. Mits de 1.5 meter afstand tussen volwassenen aangehouden wordt. Wil je meer weten over de maatregelen die we genomen hebben. Kijk dan hier. Als we met zijn allen rekening houden en de regels in acht nemen, is en blijft een bezoek aan KidsZoo superleuk. We hebben er zin en en zijn blij weer kleine en grote gasten te ontvangen. Tot ziens in KidsZoo!
 

Reserveer je plekje! 

Vooraf reserveren is wel nodig. Geef op het formulier aan met hoeveel volwassenen je komt. 
Kinderen hoeven niet te reserveren. Wel willen we graag weten met hoeveel kinderen je komt.
LET OP: Wanneer je per ongeluk meerdere reserveringen maakt meldt dit dan per mail of whatsapp aan ons om onnodige kosten te voorkomen. Dank.


 
Met het reserveren van een plekje ben je op de hoogte en ga je akkoord met de Corona maatregelingen die KidsZoo heeft genomen in opdracht van de overheid.

Typ bovenstaande code over.


Corona

Op dinsdag 7 juli is het faillissement uitgesproken van KidsZoo. We werken op dit moment aan een doorstart. Tot die tijd is KidsZoo geopend en heten we iedereen – en onze kleine fans in het bijzonder – heel graag welkom om lekker de beest uit te hangen. In verband met corona is reserveren noodzakelijk.   

Reserveer direct!

Namens Leo de Leeuw,
het hele team en directie!