Het prettige prijzenlijstje van KidsZoo

Van dagkaart tot groepstoegang.KidsZoo maakt ieder schoolreisje, kinderfeestje en gezinsuitje - en al die andere momenten waarop je kinderen eens heerlijk de vrijheid gunt - een succes. Terwijl de kinderen heerlijk de beest uithangen hoeven ouders, leerkrachten en andere begeleiders zich niet te vervelen. Zij kunnen internetten, krantje lezen, tv kijken, lekker loungen, koffie drinken en bijkletsen. KidsZoo is beslist een prima plek voor jong en ouder.
Indoor speeltuin KidsZoo
Entreeprijzen
Kinderen
0 tot 1 jaar  GRATIS
1-14 jaar  € 7,95

Ouders en/of
begeleiders  € 3


Veilig Parkeren (voor de deur én op eigen terrein)  GRATIS 
Indoor speeltuin KidsZoo
10-Rittenkaart €65
1 rit geeft toegang voor een kind én per rit is één begeleider gratis.

De rittenkaart is niet persoonsgebonden en is te gebruiken voor meerdere kinderen tegelijk. 

* Maar let op, deze kunnen afwijken van de door de overheid vastgestelde schoolvakanties. 
Zie voor KidsZoo vakantiedata onze AgendaKidsZoo toegangsbeleid

Veiligheid en service voorop tijdens slecht weer dagen in vakanties en weekenden!


Slecht weer in weekenden en vakanties zijn de momenten dat ouders er met de kids op uit trekken om leuke dingen te doen. Het betekent voor ons - en andere uitjes - ook meer drukte. Al vanaf de opening in 2011 hebben wij er voor gekozen om bij drukte een deurbeleid te hanteren. Wanneer alle tafels bezet zijn laten we dan ook - tijdelijk - geen gasten toe. Het is onze verantwoordelijkheid de veiligheid te garanderen. Dus geen onbeperkt toegang en op zoek naar een stoel, of erger nog eindigen op de grond. Gasten verdienen de service die ze van ons gewend zijn.

Parkeren doe je voor de deur en op eigen terrein - wel zo veilig - en er zijn ruim 100 plekken beschikbaar! Sta je onverhoopt toch in de rij... dan altijd droog en vaak zelfs binnen. Duurt het wachten wat langer, dan bieden wij een kop koffie/thee en limo aan als de mogelijkheid zich daartoe aandient. Zo wordt het beloofde uitje nog steeds een leuk uitje .... dat alleen iets later begint. ;-) 
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Regelmatig hebben we leuke en te gekke acties en aanbiedingen op Facebook en Google. Blijf mee doen!
Vanwege de huidige maatregelen zijn wij tot begin februari gesloten

Blijf op de hoogte door aan te melden op onze nieuwsbrief