Voor de ouders

KidsZoo, een bezoek waard

 


Indoorspeeltuin KidsZoo is 100% Lekker Luxe Loungen voor ouders en begeleiders. In de speeltuin heb je altijd zicht op de spelende kinderen. Service en hygiene hebben hoge prioriteit. Zo worden de toiletten iedere 30 minuten gecontroleerd en/of schoongemaakt. De speeltoestellen zijn gekeurd, schoon, veilig en goed onderhouden. Mocht er toch iets onverwachts gebeuren dan is het prettig te weten dat ons personeel beschikt over BHV en EHBO Voor Kinderen. Zo is en blijft een bezoek aan KidsZoo voor alle leeftijden een feest!
Indoor speeltuin KidsZoo
Free Wi-Fi
KidsZoo biedt gratis Free Wi-Fi voor alle gasten. Eenvoudig door op smartphone of tablet ons 'Public' netwerk te kiezen. Je hebt snel toegang door een eenvoudig login-procedure.
Indoor speeltuin KidsZoo
Leestafel
KidsZoo beschikt over een goed gevulde, nette leestafel met actuele (weekend) kranten en magazines. Van Margriet tot Linda en van AutoMagazine tot Elsevier. Geen moment verveling!
Indoor speeltuin KidsZoo
Luxe Loungen
De speeltuin is ruim, overzichtelijk en schoon. Je chillt heerlijk op de loungebanken of zit lekker aan onze steigerhouten tafels. 100% Lekker Luxe Loungen! 
Indoor speeltuin KidsZoo
Bediening
Bestel eenvoudig vanuit de luie stoel. Reken veilig af via mobiele pin. Je bestelling wordt aan tafel geserveerd door ons vriendelijke personeel. Alle dagen, KidsZoo service!

 
Indoor speeltuin KidsZoo
LiveSport
Kijk sport op televisie en geniet van koffie met appeltaart of drankje met de KidsZoo BitterBallenBak. Wij zenden o.a. Eredivisie Live, schaatsen en toernooien uit. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Pinnen
Natuurlijk kun je bij KidsZoo met pin betalen. We beschikken over meerdere (mobiele) pinautomaten en accepteren ook alle kleine betalingen!
Indoor speeltuin KidsZoo
Huisdieren
KidsZoo houdt van alle dieren. Maar alleen hulpdieren hebben (gratis) toegang tot KidsZoo. En een bak water zetten we graag voor ze klaar.
Indoor speeltuin KidsZoo
E-sigaret
KidsZoo is volledig rookvrij. Er mag binnen niet gerookt worden. Dit geldt ook voor de elektronische sigaret. Buiten roken (overdekt) is wel mogelijk.
Speciaal én gratis
voor ouders en begeleiders.

'Mens erger je niet Zoo'

Even geen telefoon. Gezellig samen spelen terwijl de kids de beest uithangen.

Hygiëne in KidsZoo


Veel van onze trouwe gasten weten het en vertellen het ook aan hun vrienden en kennissen; 'In KidsZoo is de hygiëne top’. Toch krijgen we ook wel eens vragen van - nieuwe - gasten die ons  willen bezoeken hoe het bij KidsZoo met de hygiëne gesteld is.

Over hygiëne hoef je je bij KidsZoo geen zorgen te maken. Dagelijks maken onze medewerkers de zaal schoon. Tafels worden na ieder bezoek afgenomen en schoongemaakt. Een groot voordeel van medewerkers die constant in de zaal aanwezig zijn voor onze gasten. De vloer wordt aan het eind van de dag gestoft en gedweild. Dit geldt ook voor de vloer in het peutergedeelte. De ballenbakken worden regelmatig gecontroleerd en ballenbakballen en -bak worden tweewekelijks door ons gereinigd. Wij beschikken hiervoor over een eigen ballenbakwasmachine en kunnen zodoende ook bij een ongelukje direct over gaan tot schoonmaak. 

 
Indoor speeltuin KidsZoo
Gegoten vloer
De gegoten vloer draagt bij aan een schone omgeving en heeft bij ons de voorkeur boven een vloerkleed of tapijttegels. Wij zien vuil, nattigheid of etensresten direct liggen en kunnen adequaat handelen en schoonmaken.
Indoor speeltuin KidsZoo
Schone toiletten
De toiletten worden iedere 30 minuten gecontroleerd en/of schoongemaakt. Op de aftekenlijst bij de ingang van de toiletten kunnen gasten dit zien. Ook worden de toiletten ieder kwartaal door een schoonmaakbedrijf gereinigd met stoom. De stoom doodt alle bacteriën.
Indoor speeltuin KidsZoo
Schoonmaak
KidsZoo wordt dagelijks schoongemaakt en op maandag is er een extra schoonmaak. 3x per jaar doen we een grote schoonmaak. Dan gaat het team van boven naar beneden en door alle toestellen en pakken we die plekken mee die minder makkelijk toegankelijk zijn. 
Indoor speeltuin KidsZoo
99% garantie
Het kan helaas altijd voorkomen dat er tussen onze schoonmaakwerkzaamheden en bezoek van gasten op de dag iets niet tiptop is. Met 70.000 bezoekers per jaar is dat iets wat helaas onoverkomelijk blijft, maar wat wij tot een minimum proberen te beperken.

BallenBakBallen
Wasmachine

De ballenbakballen wassen we tweewekelijks met onze eigen ballenwasmachine. Zo spelen de kids lekker in een schone ballenbak.
 
Indoor speeltuin KidsZoo
Speciale wensen?
Heb je een speciale wens voor een (groeps) uitje bij KidsZoo? Mail ons gerust. Wij helpen je graag verder, info@kidszoo.nl
Indoor speeltuin KidsZoo
Minder valide
Er zijn twee minder valide parkeerplekken op eigen terrein en voor de deur van KidsZoo. En er is een minder valide toilet aanwezig.
Indoor speeltuin KidsZoo
Oplaadpunt
Een bezoek aan KidsZoo is natuurlijk om energie kwijt te raken. Maar KidsZoo is ook een oplaadplek. Voor de auto wel te verstaan.
Indoor speeltuin KidsZoo
Parkeren
Parkeren kan bij KidsZoo op eigen terrein en is natuurlijk gratis. Maar bovenal veilig. Er is geen gevaar voor doorgaand verkeer.
.


  
       

LEUK WERK(T)


Onze oproepmedewerkers zijn – bijna allemaal – jong. Wij letten vooral op enthousiasme en inzet. Op de wil om – dit – te leren. Op de drive om het werk zo goed mogelijk te doen. Voor velen is het hun eerste baantje, da’s best spannend (weet je nog?). Het kan even duren voordat ze hun draai hebben gevonden. Voordat ze alles onthouden. Voordat ze foutloos werken. Heb je een beetje geduld met ze?
 

Zoo maken we het samen nog leuker. KidsZoo.


 
Indoor speeltuin KidsZoo KidsZoo is 100% avontuur en speelplezier. Kids beklimmen de vulkaan. Springen een gat in de lucht op de trampolines. Bouwen een groot kasteel met de reuze legoblokken. Nemen een frisse douche onder de ballendouche. Klauteren door de jungle en glijden de ballenbak in via de glijbaan. Voor de allerkleinste tot 4 jaar is er een speciaal afgeschermd speelgebied.
Indoor speeltuin KidsZoo Ruim 90 parkeerplaatsen direct voor de deur. Met slecht weer geen lange wandeling door de regen maar snel binnen. En mocht je onverhoopt in een rij komen te staan dan sta je altijd droog! KidsZoo heeft ook twee minder valide plekken en 1 laadplek voor elektrische voertuigen voor de deur. Uiteraard is entree tot KidsZoo ook rolstoel vriendelijk.
Indoor speeltuin KidsZoo Niet in de rij bij de bar maar heerlijk relaxed aan tafel je bestelling doen en uitgeserveerd krijgen van onze vriendelijke medewerkers. Dat kan alleen bij KidsZoo! Genoten van al het lekkers? Dan ruimen zij de tafel voor je af. Kun jij lekker blijven zitten, genieten en kletsen met vrienden.
Indoor speeltuin KidsZoo De toiletten worden iedere 30 minuten gecontroleerd en schoongemaakt. KidsZoo heeft natuurlijk ook een minder valide toilet en in dames- én herentoilet een baby-verschoontafel. De rest van de speeltuin wordt de hele dag door bijgehouden. Eind van de dag gaat de dweil door de tent. Zo is de vloer dus ook bij aanvang de volgende dag echt schoon.
Indoor speeltuin KidsZoo Wanneer alle tafels bezet zijn laten wij - tijdelijk - geen gasten toe. Het is onze verantwoordelijkheid de veiligheid te garanderen. Dus geen onbeperkt toegang, op zoek naar een stoel, een klapstoel mee of erger nog eindigen op de grond. Wanneer de wachttijd langer dan ca. 15 minuten bedraagt bieden wij een kop koffie of thee aan.
Indoor speeltuin KidsZoo Geniet van de goede kwaliteit horeca. Onze menukaarten bieden heel veel mogelijkheden. Natuurlijk kan iedereen genieten van de oerhollandse snacks. Maar wat te denken van een heerlijke yoghurt met vers fruit, 4 soorten smoothies, frisse salades en vers afgebakken broodjes. Ook met diverse allergieën is rekening gehouden. Check onze gezondkaart maar als je er bent! 
Indoor speeltuin KidsZoo KidsZoo is ruim opgezet en biedt kinderen alle ruimte om heerlijk de beest uit te hangen. Geen gekrioel van kids langs tafels en stoelen. Ouders zitten heerlijk aan een ruime tafel of loungebank. Beide met een overzichtelijke kijk op de speeltuin. Onze medewerkers in de zaal houden tevens een oogje in het zijl op de verschillende speelgedeelten.
Indoor speeltuin KidsZoo Werk lekker door of surf supersnel over het internet met onze Free Wifi (100mbit). Neem een duik in ruim 25 tijdschriften op de actuele leestafel. Kijk (live) sport (oa. F1, Tour de France, Wimbledon) op onze grote TV’s. Je smartphone leeg... leen onze powerbank. Kun je die leuke momenten van je kind nog net op tijd vastleggen. Ook voor de volwassen gast is KidsZoo een heerlijk uitje!
Indoor speeltuin KidsZoo Wij hebben in 2016 een inspectie van de NVWA gehad. Bij de inspecties kregen wij - net als andere gekeurde speeltuinen - enkele verbeterpunten aangedragen. Bij de laatste inspectie op 28 juni 2016 waren alle certificaten aanwezig en op orde en heeft de inspecteur ons het predicaat ‘Voldoet. Certificering en technische veiligheid voldoen aan de wettelijke eisen’ gegeven.
Indoor speeltuin KidsZoo Ruim 365 recensies op Facebook met een gemiddelde gastwaardering van 4.7 uit 5 sterren. Op google 325 recensies met een gemiddelde gastwaardering van 4.3. Voor beide sites geldt dat we daarmee de hoogste gastwaardering hebben voor speeltuinen in de regio. 
In 2017 & 2018 heeft KidsZoo tevens de hoogste waardering gehaald bij de verkiezing Beste Uitje (cat. Speeltuinen Zuid Holland).
Indoor speeltuin KidsZoo Blij worden wij van de vrolijke kinderkoppies. Dat dit niet voor ieder kind vanzelfsprekend is beseffen wij ook en daarom is KidsZoo maatschappelijk zeer betrokken. Naast sponsoring van lokale verenigingen leveren wij ook jaarrond bijdragen aan stichtingen en goede doelen. Dit kunnen wij mede mogelijk maken door jullie, onze gasten.
Indoor speeltuin KidsZoo Ervaar onze gastvrijheid. Kom naar KidsZoo en laat de kids lekker de beest uithangen en geniet van al het goede dat KidsZoo biedt. Ben je net zo tevreden als onze andere gasten, zegt het voort! Minder tevreden over onze diensten? Meld het dan - direct - aan iemand van ons team of stuur een mail zodat we het kunnen oplossen! Want waar gewerkt wordt..
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Regelmatig hebben we leuke en te gekke acties en aanbiedingen op Facebook en Google. Blijf mee doen!

KidsZoo, midden in de Bollenstreek

Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route:
 
 
 
 
Vanwege de huidige maatregelen zijn wij tot nader order helaas gesloten