KidsZoo Openingstijden

KidsZoo, een bezoek waard


WE ZIJN WEER OPEN
IEDERE DAG VAN 09.00-18.00 UUR
OOK IEDERE MAANDAG VANAF HEDEN

We hopen jullie snel weer te zien in onze binnenspeeltuin.
De hele ruimte heeft een fikse poetsbeurt gehad dus het is allemaal weer schoon en fris.
Momenteel geldt er een registratie van de bezoekers. 
 

KERSTVAKANTIE ZIJN OPEN
We hanteren op sommige dagen wel andere tijden

 

  24 december
08:45 - 11:45 | 12:00 - 15:00

25 december
08:45 - 11:45 | 12:00 - 15:00

26 december
08:45 - 11:45 | 12:00 - 15:00

31 december
08:45 - 11:45 | 12:00 - 15:00

1 januari
08:45 - 11:45 | 12:00 - 15:00

Reserveren kan gewoon via het formulier op de site of per telefoon
 


Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. Indoorspeeltuin KidsZoo is 100% avontuur en speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. De speeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld. Op het gezellige horecapleintje wordt aan tafel bediend. De toiletten worden door ons personeel schoon en fris gehouden. En er is een goed gevulde - actuele - leestafel plus free wifi en Eredivisie Live. Een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest.

 KidsZoo toegangsbeleid

Veiligheid en service voorop tijdens slecht weer dagen in vakanties en weekenden!


Slecht weer in weekenden en vakanties zijn de momenten dat ouders er met de kids op uit trekken om leuke dingen te doen. Het betekent voor ons - en andere uitjes - ook meer drukte. Al vanaf de opening in 2011 hebben wij er voor gekozen om bij drukte een deurbeleid te hanteren. Wanneer alle tafels bezet zijn laten we dan ook - tijdelijk - geen gasten toe. Het is onze verantwoordelijkheid de veiligheid te garanderen. Dus geen onbeperkt toegang en op zoek naar een stoel, of erger nog eindigen op de grond. Gasten verdienen de service die ze van ons gewend zijn.

Parkeren doe je voor de deur en op eigen terrein - wel zo veilig - en er zijn ruim 100 plekken beschikbaar! Sta je onverhoopt toch in de rij... dan altijd droog en vaak zelfs binnen. Duurt het wachten wat langer, dan bieden wij een kop koffie/thee en limo aan als de mogelijkheid zich daartoe aandient. Zo wordt het beloofde uitje nog steeds een leuk uitje .... dat alleen iets later begint. ;-) 


Warme dagen - Aangepaste openingstijden

Op dagen met temperaturen boven de 25 graden behouden wij ons het recht voor - mits er geen reserveringen zijn - om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten. Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website, bel (0252) 37 26 26 of Whatsapp. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten.
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Regelmatig hebben we leuke en te gekke acties en aanbiedingen op Facebook en Google. Blijf mee doen!

KidsZoo, midden in de Bollenstreek

Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route:
 
 
 
 
Vanwege de huidige maatregelen zijn wij tot nader order helaas gesloten