KidsZoo Openingstijden

KidsZoo, een bezoek waard


Joepie, we zijn weer open! In verband met de Corona maatregelingen is reserveren voor een bezoek wel noodzakelijk. Je kunt hier eenvoudig en snel reserveren!


Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. Indoorspeeltuin KidsZoo is 100% avontuur en speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. De speeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld. Op het gezellige horecapleintje wordt aan tafel bediend. De toiletten worden door ons personeel schoon en fris gehouden. En er is een goed gevulde - actuele - leestafel plus free wifi en Eredivisie Live. Een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest.

 
Indoor speeltuin KidsZoo
6 dagen open
KidsZoo is open van
dinsdag tot en met zondag!
Op maandag is KidsZoo gesloten in verband met schoonmaak werkzaamheden*. Van dinsdag tot en met zondag zijn we open van 09.00-18.00uur. De keuken sluit om 17.15 uur.

* In schoolvakanties Regio Midden én Noord zijn we wel op maandag geopend! De schoonmaak doen we dan extra vroeg!
 
Indoor speeltuin KidsZoo
Open van 9.00 tot 18.00 uur
Schoolvakanties
& Feestdagen
KidsZoo is alle dagen open tijdens de schoolvakanties (Regio Midden en Noord) en feestdagen.

24 December • tot 17.00u
1e Kerstdag • Gesloten
2e Kerstdag • 10.00-17.00u
31 December • Tot 17.00u

1 Januari • Gesloten

 
Indoor speeltuin KidsZoo
Aangepaste openingstijden
Op warme of hete
zomerse dagen
Op zomerdagen met warme en hoge temperaturen behouden wij ons het recht voor - mits er geen reserveringen zijn - om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten.
Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website, bel (0252) 37 26 26 of Whatsapp.KidsZoo toegangsbeleid

Veiligheid en service voorop tijdens slecht weer dagen in vakanties en weekenden!


Slecht weer in weekenden en vakanties zijn de momenten dat ouders er met de kids op uit trekken om leuke dingen te doen. Het betekent voor ons - en andere uitjes - ook meer drukte. Al vanaf de opening in 2011 hebben wij er voor gekozen om bij drukte een deurbeleid te hanteren. Wanneer alle tafels bezet zijn laten we dan ook - tijdelijk - geen gasten toe. Het is onze verantwoordelijkheid de veiligheid te garanderen. Dus geen onbeperkt toegang en op zoek naar een stoel, of erger nog eindigen op de grond. Gasten verdienen de service die ze van ons gewend zijn.

Parkeren doe je voor de deur en op eigen terrein - wel zo veilig - en er zijn ruim 100 plekken beschikbaar! Sta je onverhoopt toch in de rij... dan altijd droog en vaak zelfs binnen. Duurt het wachten wat langer, dan bieden wij een kop koffie/thee en limo aan als de mogelijkheid zich daartoe aandient. Zo wordt het beloofde uitje nog steeds een leuk uitje .... dat alleen iets later begint. ;-) 


Warme dagen - Aangepaste openingstijden

Op dagen met temperaturen boven de 25 graden behouden wij ons het recht voor - mits er geen reserveringen zijn - om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten. Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website, bel (0252) 37 26 26 of Whatsapp. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten.

Vier je
verjaardag in KidsZoo!

Binnenkort jarig? Kies uit negen arrangementen het feestje van je dromen!
Indoor speeltuin KidsZoo
Prijzen &
Arrangementen
Het prettige prijzenlijstje van KidsZoo. Van dagkaart tot groepstoegang. KidsZoo maakt van ieder schoolreisje, kinderfeestje en gezinsuitje een feestje!
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo
FamilieFeest
Geen kinderpartijtje, maar wel een jarige in huis en liever geen rommel en gedoe thuis? KidsZoo heeft de oplossing. Volledig verzorgde arrangementen!
Indoor speeltuin KidsZoo
Extra
openingsdagen
In onze regionale (Midden én Noord) basisschoolvakanties is KidsZoo ook op maandag open. Evenals op de meeste feestdagen. Alle info vind je in de KidsZoo Agenda.
Indoor speeltuin KidsZoo
Eten &
Drinken
KidsZoo houdt van lekker en luxe. En ook van goed en gezond. Wij hebben naast de bekende snacks en de heerlijkste ijsjes ook een ruime keuze gezondere kost. 
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Regelmatig hebben we leuke en te gekke acties en aanbiedingen op Facebook en Google. Blijf mee doen!

KidsZoo, midden in de Bollenstreek

Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route: