Helaas, de Zomerpas kan niet meer besteld worden.
De actie liep tot en met vrijdag 13 juli 2018.

Lekker de beest uithangen
met de KidsZoo ZomerPas!

Heel veel speelplezier in leukste, schoonste en gezondste speeltuin van De Bollenstreek.

Zijn de kids vroeg wakker? Wil je ze verwennen tijdens de lunch? Stuiteren ze door de kamer en wil je ze nog even de beest laten uithangen? Of wil je het de oppas makkelijk maken? Met de KidsZoo ZomerPas loop je KidsZoo de gehele zomervakantie in en uit wanneer je wilt. De KidsZoo ZomerPas geeft toegang voor 1 kind en 1 volwassene. Dat mag papa, mama, opa, oma maar ook een buurvrouw, vriendin of de nanny zijn. De ZomerPas zelf is kindgebonden.

Bestel de ZomerPas(sen) hieronder eenvoudig via het bestelformulier. Ze liggen binnen 3 werkdagen klaar en zijn geldig van zaterdag 14 juli tot en met zondag 2 september. Dat is de Zomervakantie van Regio Midden en Noord Nederland.

Voorwaarden: Pas is niet geldig in combinatie met andere acties en arrangementen. Pas is kindgebonden en niet overdraagbaar.
Geldig van 14 juli tot en met 2 september 2018. De Pas kan enkel online aangeschaft worden.

 

 Warme dagen.
Aangepaste openingstijden!

KidsZoo heeft aangepaste openingstijden in verband met het mooie weer:
Happy Hour
Gratis entree tussen 9.00 en 10.00 uur

All In Kids - €10
Van 10.00 tot 12.00 uur. 
Entree + friet + saus + snack + bekertje limo

All In Volwassene - €7
Van 10.00 tot 12.00 uur. 
Entree + friet + saus + snack + fris

Op dagen met warme temperaturen behouden wij ons het recht voor - mits er geen reserveringen zijn - om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten. Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website of bel (0252) 37 26 26. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten.