Helaas, de Zomerpas kan niet meer besteld worden.
De actie liep tot en met vrijdag 13 juli 2018.

Lekker de beest uithangen
met de KidsZoo ZomerPas!

Heel veel speelplezier in leukste, schoonste en gezondste speeltuin van De Bollenstreek.

Zijn de kids vroeg wakker? Wil je ze verwennen tijdens de lunch? Stuiteren ze door de kamer en wil je ze nog even de beest laten uithangen? Of wil je het de oppas makkelijk maken? Met de KidsZoo ZomerPas loop je KidsZoo de gehele zomervakantie in en uit wanneer je wilt. De KidsZoo ZomerPas geeft toegang voor 1 kind en 1 volwassene. Dat mag papa, mama, opa, oma maar ook een buurvrouw, vriendin of de nanny zijn. De ZomerPas zelf is kindgebonden.

Bestel de ZomerPas(sen) hieronder eenvoudig via het bestelformulier. Ze liggen binnen 3 werkdagen klaar en zijn geldig van zaterdag 14 juli tot en met zondag 2 september. Dat is de Zomervakantie van Regio Midden en Noord Nederland.

Voorwaarden: Pas is niet geldig in combinatie met andere acties en arrangementen. Pas is kindgebonden en niet overdraagbaar.
Geldig van 14 juli tot en met 2 september 2018. De Pas kan enkel online aangeschaft worden.

 

 

 
Zaterdagmiddag 24 november 
KidsZoo is van 12.30 tot 14.00 uur gesloten i.v.m. de voorbereidingen van het Sinterklaasfeest. Entree tot het SinterklaasFeest is enkel op vertoon van toegangskaarten. Deze zijn verkrijgbaar via onderstaande knop.

Zondagochtend 25 november
KidsZoo is tot 13.00 uur gesloten i.v.m. een besloten Sinterklaas bedrijfsfeest.

Zaterdagochtend 1 december
KidsZoo is tot 13.30 uur gesloten i.v.m. een besloten Sinterklaas bedrijfsfeest.

Voor jaarpashouders: Voor alle zekerheid willen wij u er op wijzen dat de KidsZoo jaarkaart geen gratis toegang geeft tijdens evenementen en bijzondere vieringen. Wél bieden wij u, in de meeste gevallen, een aantrekkelijke korting. Op het SinterklaasFeest van zaterdagmiddag 24 november krijgt u met de jaarkaart een korting van € 2,50 per kind op de toegangsprijs.