KidsZoo op social media

Facebook: ruim 350 beoordelingen met een 4.7 van 5 als resultaat.
Google: ruim 325 beoordelingen met een 4.3 van 5 als resultaat. 


Wow!! Cijfers waarvan we met trots mogen zeggen dat we de hoogste waardering hebben van alle speeltuinen in de (Bollen)streek. En alle lof komt ons (jonge) team toe. Zij zorgen er iedere dag voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Een warm welkom bij entree, bediening aan en afruimen van de tafel, een actuele leestafel, schone speeltoestellen en toiletten, free wifi, een assistent bij ’t KnalFeest (Deluxe)-arrangement en een 'tot ziens!' bij vertrek. Een bezoek aan KidsZoo is voor iedereen een feestje!

Ben je ook tevreden? Deel het met je vrienden en kennissen en geef een beoordeling op Facebook én Google! Heb je tips of verbeterpunten? Laat het ons weten! Dat kan via mail, info@kidsZoo.nl. Je ontvangt altijd een reactie.
Facebook
Op Facebook vindt je actuele updates van allerdaagse dingen die betrekking hebben op KidsZoo. 
 
 
Pinterest
Ons prikbord vol met dingetjes die wij leuk vinden. Van traktaties tot leuke knutsels voor thuis.
Instagram
Foto's van de activiteiten die in KidsZoo gedaan worden. Of één van een heerlijke sandwich of tosti. Gewoon voor de leuk.

KidsZoo, midden in de Bollenstreek

Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route:
 
 
 
 

Vier je verjaardag in KidsZoo en ontvang leuke extra's voor al je vriendjes en vriendinnetjes! Boek een feest-arrangement* en de jarige job/jet is helemaal gratis. Voor de jarige en ieder vriend(innet)je is er als extra een vrijkaartje voor KidsZoo, een KidsZooGelukslot (info) én mag – met de gouden Lukkiebal – KidsZoo Stuiterbal gespeeld worden (altijd prijs).


*Voorwaarden: Minimaal 8 kids. Boek voor 1 oktober 2019 een feest-arrangement (Gezond, KnalFeest, KnalFeest Deluxe, EscapeRoomParty, High Candy) en ieder vriend(innet)je ontvangt genoemde extra’s. De actie geldt voor alle feestjes die voor 19 oktober 2019 in KidsZoo gevierd worden, zolang je maar hebt geboekt voor 1 oktober 2019! Al geboekt? Geen probleem, ook dan ontvang je deze te gekke extra's voor alle kinderen.