KidsZoo, de avontuurlijkste schooldag van het jaar!

Het leukste dagje uit voor kinderen en leerkrachten!

KidsZoo is uitermate geschikt voor een groepsbezoek. Scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang weten KidsZoo inmiddels te vinden. Wij bieden ook uw groep, school of klas graag een aantrekkelijk arrangement.

​Voor alle schoolreisjes geldt
Onbeperkt limonade en KidsZoo BerenMaal (friet + saus + kipnuggets). Per 10 kinderen krijgt 1 begeleider gratis toegang tot KidsZoo plus kopje koffie. Ook is het mogelijk om KidsZoo af te huren voor de hele school. Dit kan uitsluitend op maandag en vanaf ±75 kinderen.
De tarieven
De tarieven gelden alleen met een minimum van 40 kinderen. Aankomst KidsZoo rond 10.00 uur en vertrek bij KidsZoo rond 13.30/14.00 uur of 17.00 uur (daluren).
Schoolreisje
met busvervoer
€ 17,45 per kind
minimaal 40 kids 

Telefonisch reserveren
via Brouwers Tours, 
071 - 36 19 2 18. Of via de knop hieronder.
​Schoolreisje
zonder busvervoer
€ 9,50 per kind
minimaal 40 kids

Telefonisch reserveren
via KidsZoo, 
0252 37 26 26. Of via de knop hieronder.
​Vragen en reserveren
Groepsbezoek is soms ook maatwerk. Dan vragen wij u ons een mail te sturen naar info@kidszoo.nl. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Na het behalen van de mijlpalen verleggen we de aantallen en wordt de actie verlengd. Dus iedereen blijft mee doen!
KidsZoo, midden in de Bollenstreek
Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route:
 
 
 
 

Op zaterdag 26 januari
sluiten wij eerder.


KidsZoo sluit op 26 januari 
haar deuren om 17.00 uur
in verband met een personeelsuitje.