KidsZoo, de avontuurlijkste schooldag van het jaar!

Het leukste dagje uit voor kinderen en leerkrachten!


KidsZoo is uitermate geschikt voor een groepsbezoek. Scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang weten KidsZoo te vinden. Wij bieden ook uw groep, school of klas graag een aantrekkelijk arrangement.
 

​Voor alle schoolreisjes geldt

Onbeperkt limonade en KidsZoo BerenMaal (friet + saus + kipnuggets). Per 10 kinderen krijgt 1 begeleider gratis toegang tot KidsZoo plus kopje koffie. Ook is het mogelijk om KidsZoo af te huren voor de hele school. Dit kan uitsluitend op maandag en vanaf ±75 kinderen.
​Schoolreisje
€ 9,95 per kind, min. 20 kids
Telefonisch reserveren via KidsZoo, 0252 37 26 26. Of via de knop hieronder.
De tarieven
De tarieven gelden alleen met een minimum van 20 kinderen. Aankomst KidsZoo tussen 9.00 - 10.00 uur en vertrek bij KidsZoo rond 14.00 - 15.00 uur.
Busvervoer
Wij adviseren om contact op te nemen met Brouwers Tours, 071 - 36 19 2 18, voor een advies op maat.
​Vragen en reserveren
Groepsbezoek is soms ook maatwerk. Dan vragen wij u ons een mail te sturen naar info@kidszoo.nl of bel / Whatsapp: 0252 37 26 26. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Na het behalen van de mijlpalen verleggen we de aantallen en wordt de actie verlengd. Dus iedereen blijft mee doen!

KidsZoo, midden in de Bollenstreek

Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route:
 
 
 
 

Vier je verjaardag in KidsZoo en ontvang leuke extra's voor al je vriendjes en vriendinnetjes! Boek een feest-arrangement* en de jarige job/jet is helemaal gratis. Voor de jarige en ieder vriend(innet)je is er als extra een vrijkaartje voor KidsZoo, een KidsZooGelukslot (info) én mag – met de gouden Lukkiebal – KidsZoo Stuiterbal gespeeld worden (altijd prijs).


*Voorwaarden: Minimaal 8 kids. Boek voor 1 oktober 2019 een feest-arrangement (Gezond, KnalFeest, KnalFeest Deluxe, EscapeRoomParty, High Candy) en ieder vriend(innet)je ontvangt genoemde extra’s. De actie geldt voor alle feestjes die voor 19 oktober 2019 in KidsZoo gevierd worden, zolang je maar hebt geboekt voor 1 oktober 2019! Al geboekt? Geen probleem, ook dan ontvang je deze te gekke extra's voor alle kinderen.