KidsZoo Openingstijden

KidsZoo, een bezoek waard

Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. Indoorspeeltuin KidsZoo is 100% avontuur en speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. De speeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld. Op het gezellige horecapleintje wordt aan tafel bediend. De toiletten worden door ons personeel schoon en fris gehouden. En er is een goed gevulde - actuele - leestafel plus free wifi en Eredivisie Live. Een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest.

 
Indoor speeltuin KidsZoo
6 dagen open
KidsZoo is open van
dinsdag tot en met zondag!


Op maandag is KidsZoo gesloten in verband met schoonmaak werkzaamheden*. Van dinsdag tot en met zondag zijn we open van 09.00-18.00uur. De keuken sluit om 17.30 uur.

* In schoolvakanties zijn we wel op maandag geopend! De schoonmaak doen we dan extra vroeg!
 
Indoor speeltuin KidsZoo
Open van 9.00 tot 18.00 uur
Schoolvakanties & Feestdagen

KidsZoo is alle dagen open tijdens de schoolvakanties en feestdagen.

1e & 2e Pinksterdag Open van 9.00-18.00 uur
ZomerVakantie 8 juli t/m 3 september
Herfstvakantie 14 okt t/m 22 okt
Kerstvakantie 23 dec t/m 7 jan 2018

 
Indoor speeltuin KidsZoo
Aangepaste openingstijden
Op warme of hete
zomerse dagen


Op zomerdagen met warme en hoge temperaturen behouden wij ons het recht voor - mits er geen reserveringen zijn - om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten.
Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website of bel (0252) 37 26 26.Warme dagen - Aangepaste openingstijden
Op dagen met temperaturen boven de 25 graden behouden wij ons het recht voor - mits er geen reserveringen zijn - om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten. Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website of bel (0252) 37 26 26. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten.
Vier je
verjaardag in KidsZoo!

Binnenkort jarig? Kies uit zes arrangementen het feestje van je dromen!
Indoor speeltuin KidsZoo
Prijzen &
Arrangementen
Het prettige prijzenlijstje van KidsZoo. Van dagkaart tot groepstoegang. KidsZoo maakt van ieder schoolreisje, kinderfeestje en gezinsuitje een feestje!
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo
FamilieFeest
Geen kinderpartijtje, maar wel een jarige in huis en liever geen rommel en gedoe thuis? KidsZoo heeft de oplossing. Volledig verzorgde arrangementen!
Indoor speeltuin KidsZoo
Extra
openingsdagen
In onze regionale (Midden én Noord) basisschoolvakanties is KidsZoo ook op maandag open. Evenals op de meeste feestdagen. Alle info vind je in de KidsZoo Agenda.
Indoor speeltuin KidsZoo
Eten &
Drinken
KidsZoo houdt van lekker en luxe. En ook van goed en gezond. Wij hebben naast de bekende snacks en de heerlijkste ijsjes ook een ruime keuze gezondere kost. 
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Na het behalen van de mijlpalen verleggen we de aantallen en wordt de actie verlengd. Dus iedereen blijft mee doen!
KidsZoo, midden in de Bollenstreek
Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route: