KidsZoo KlassenFeest!

KidsZoo helemaal voor jouw klas, team of vereniging alleen. 


Het origineelste feest voor kids van 8 tot 12 jaar. Op vrijdag en zaterdagavond is KidsZoo beschikbaar voor een cool KlassenFeest of een stoer ClubFeest. Van 19.00 tot 21.30 uur hebben jullie de speeltuin helemaal voor jullie zelf. De TL-verlichting gaat uit, de discolampen aan en de muziek voluit. Dit wordt een feest waar nog lang over nagepraat wordt!
Indoor speeltuin KidsZoo
Discoverlichting
KidsZoo is omgetoverd tot een gezellige disco. Geen tl-verlichting maar sfeervolle discolampen geven de kinderen de ultieme disco beleving.
Indoor speeltuin KidsZoo
Muziek
We draaien de allerbeste Top50 nummers zodat het dak er af kan. Verzoekjes kunnen ingediend worden bij onze medewerkers. Een eigen playlist op tablet -ook mogelijk - prikken we in op onze geluidsinstallatie. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Uitbreidingen
Wil je de kinderen tijdens de avond extra verwennen met een lekkernij. Dat kan! Reserveer dan vooraf een zakje chips, spekkabel, rondje Oma Bobs bitterballen of kipnuggets.
Indoor speeltuin KidsZoo
Ouder-arrangement
Een lekkere verwennerij voor de ouders die de kids komen brengen (drop-off) en/of komen halen (pick-up). Een Drop-off kopje koffie / thee en Pick-up Drink. Zo zien zij ook dat de kids volop genieten!
Indoor speeltuin KidsZoo
Spelletjes
Ook bieden we een aantal leuke spelletjes aan. Voor de hele groep of voor een paar kids. De box staat klaar en is vrij te gebruiken. En voor de begeleiders is er ook het originele Mens-Erger-Je-Niet-Zoo-spel beschikbaar.
Uitbreidingsmogelijkheden:
Hoe bent u bij KidsZoo terecht gekomen?
Bijzonderheden

€ 0,00

50%


Corona

Heb jij een vitaal beroep? Meld je aan voor
onze Vitale BeroepenDag. Meer info >
***UPDATE: De dag is volgeboekt.***