Van der Valk Hotel Sassenheim

In een bloemrijke omgeving in het hart van de Bollenstreek ligt Van der Valk Hotel Casino Sassenheim. Direct aan de A44 tussen Leiden, Amsterdam en Den Haag, dichtbij de stranden van Noordwijk en slechts 15 autominuten van luchthaven Schiphol. Dit 4-sterren hotel is de ideale plek voor zowel de zakelijke als de recreatieve gast.

KidsZoo Voordeel
Wanneer je een overnachting boekt ontvang je een voucher waarmee je € 2,50 korting krijgt op kindertoegangskaartje bij KidsZoo. Noordwijkerhout ligt op circa 5 minuten rijafstand van Hotel Sassenheim.


ACTIE! Donderdag 22
& Vrijdag 23 augustus
 

VROEGE VOGELS
HAPPY HOUR


Kom vroeg naar KidsZoo en geniet van heel veel voordeel op de entree! Kom tussen 9 en 9.30 uur en iedereen - dus ook volwassenen - heeft gratis entree! Kom tussen 9.30 en 9.45 uur en betaal €2,50 entree. Tussen 9.45 en 10.00 uur is entree €5. Na 10.00 uur betaal je het reguliere entreetarief van €7.95 per kind. 

KidsZoo heeft aangepaste openingstijden i.v.m. het mooie weer:


Op dagen met temperaturen rond/boven de 25 graden behouden wij ons het recht voor om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten. Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website, bel (0252) 37 26 26 of stuur een Whatsapp-bericht. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten.