TopParken

Parc Du Soleil & Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Heerlijk wakker worden dichtbij zee met haar sierlijke schuimkoppen? TopParken laat u wakker worden op de mooiste parken van Nederland dichtbij zee. Het maakt niet uit of u overnacht in een vakantiewoning of op één van de kampeerplaatsen.

Na een heerlijke nachtrust smult u van een vers ontbijt, terwijl u in de verte het geluid van de zeemeeuwen hoort. En dan… is de dag nog lang niet voorbij. Geniet van exclusieve dagjes uit, die TopParken voor u heeft  samengesteld.

In de nabije omgeving van KidsZoo beleeft u die verdiende vakantie dichtbij de bruisende zee. Waar u geniet van uitgestrekte stranden, een briesje wind wat door uw haar waait in combinatie met lieve mensen om u heen.

KidsZoo Voordeel
Gasten van Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil ontvangen € 2,50 korting op een kinderkaartje (1 – 12 jaar). Uitsluitend tegen inlevering van de KidsZoo flyer die in de welkomstmap zit en/of bij de receptie verkrijgbaar is. 

TopParken aan zee
Parc Du Soleil 

Kamperen en huren l Een heerlijk familiepark met veel bewegingsvrijheid.
Recreatiepark Noordwijkse Duinen 
Kamperen en huren l Een rustoord midden in de duinen voor jong en oud.
Algemene informatie: www.topparken.nl


ACTIE! Donderdag 22
& Vrijdag 23 augustus
 

VROEGE VOGELS
HAPPY HOUR


Kom vroeg naar KidsZoo en geniet van heel veel voordeel op de entree! Kom tussen 9 en 9.30 uur en iedereen - dus ook volwassenen - heeft gratis entree! Kom tussen 9.30 en 9.45 uur en betaal €2,50 entree. Tussen 9.45 en 10.00 uur is entree €5. Na 10.00 uur betaal je het reguliere entreetarief van €7.95 per kind. 

KidsZoo heeft aangepaste openingstijden i.v.m. het mooie weer:


Op dagen met temperaturen rond/boven de 25 graden behouden wij ons het recht voor om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten. Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website, bel (0252) 37 26 26 of stuur een Whatsapp-bericht. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten.