Molecaten Park Noordduinen

Kom gezellig kamperen of huur één van de mooie duinbungalows of huurcaravans.

Tijdens uw vakantie op Molecaten Park Noordduinen bent u slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand van Katwijk aan Zee. Hoe heerlijk is dat! Een duik in zee is dus snel gedaan. Voor gezinnen met kinderen is Noordduinen een hele fijne vakantiebestemming; zwemmen (binnen- en buitenzwembad), spelen op een houten piratenschip of omhoog via de klimwand… het kan er allemaal!
 
Kom gezellig kamperen of huur één van de mooie duinbungalows of huurcaravans.
Ons enthousiasme animatieteam zorgt voor een onvergetelijk verblijf voor uw kinderen. Knutselen, spelletjes en theater; niets is te gek op Molecaten Park Noordduinen. Er zijn activiteiten waar het hele gezin aan kan deelnemen, dus voor verveling geen tijd!
 
Kijk voor meer informatie op www.molecaten.nl/noordduinen
 
 

KidsZoo KlassenFeest
Het origineelste feest voor kids van 8 tot 12 jaar. Op vrijdag en zaterdagavond is KidsZoo beschikbaar voor een cool KlassenFeest of een stoer ClubFeest. Van 19.00 tot 21.30 uur hebben jullie de speeltuin helemaal voor jullie zelf. De TL-verlichting gaat uit, de discolampen aan en de muziek voluit. Dit wordt een feest waar nog lang over nagepraat wordt!

Meer info en boeken >