Molecaten Park Noordduinen

Kom gezellig kamperen of huur één van de mooie duinbungalows of huurcaravans.

Tijdens uw vakantie op Molecaten Park Noordduinen bent u slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand van Katwijk aan Zee. Hoe heerlijk is dat! Een duik in zee is dus snel gedaan. Voor gezinnen met kinderen is Noordduinen een hele fijne vakantiebestemming; zwemmen (binnen- en buitenzwembad), spelen op een houten piratenschip of omhoog via de klimwand… het kan er allemaal!
 
Kom gezellig kamperen of huur één van de mooie duinbungalows of huurcaravans.
Ons enthousiasme animatieteam zorgt voor een onvergetelijk verblijf voor uw kinderen. Knutselen, spelletjes en theater; niets is te gek op Molecaten Park Noordduinen. Er zijn activiteiten waar het hele gezin aan kan deelnemen, dus voor verveling geen tijd!
 
Kijk voor meer informatie op www.molecaten.nl/noordduinen
 


ACTIE! Donderdag 22
& Vrijdag 23 augustus
 

VROEGE VOGELS
HAPPY HOUR


Kom vroeg naar KidsZoo en geniet van heel veel voordeel op de entree! Kom tussen 9 en 9.30 uur en iedereen - dus ook volwassenen - heeft gratis entree! Kom tussen 9.30 en 9.45 uur en betaal €2,50 entree. Tussen 9.45 en 10.00 uur is entree €5. Na 10.00 uur betaal je het reguliere entreetarief van €7.95 per kind. 

KidsZoo heeft aangepaste openingstijden i.v.m. het mooie weer:


Op dagen met temperaturen rond/boven de 25 graden behouden wij ons het recht voor om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten. Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website, bel (0252) 37 26 26 of stuur een Whatsapp-bericht. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten.