KidsZoo en Make A Wish Nederland

Kiezen voor structurele samenwerking.


Niet vanzelfsprekend
Spelende, lachende kinderen die volop aan het genieten zijn in KidsZoo. En zo hoort het, kinderen horen onbekommerd te kunnen spelen en genieten van het leven. Voor kinderen met een levensbedreigende ziekte is dat niet zo vanzelfsprekend.

Stil staan
KidsZoo en Make A Wish willen graag samen met u even stil staan bij deze kinderen. Hun wensen gaan niet alleen meer over een middag 'even lekker de beest uithangen' in KidsZoo. Hun leven heeft door de ziekte een wending gemaakt en daardoor verschuiven ook hun wensen.

Wens op maat
Deze wensen hebben een diepere waarde en zijn dan ook niet zomaar te vervullen. Een wens op maat met grote aandacht voor elk detail. Voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Zo gaat de herinnering aan de wens een leven lang mee.

Wensen vervullen
Dit is wat Make A Wish doet. De allerliefste wens van deze kinderen te vervullen en zó bij te dragen aan hun levensgeluk. Want door het vervullen van de liefste wens geef je kinderen met een levensbedreigende ziekte de kracht om kind te zijn.

Steun Make A Wish
Make A Wish wil álle kinderen met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling geven. Bij het vervullen van de wens komt veel kijken. In mankracht en in geld. Daarom is het belangrijk dat Make A Wish wordt gesteund. Hoe meer geld, hoe meer wensen uitkomen.

KidsZoo steunt Make A Wish.
U toch ook? makeawishnederland.org


ACTIE! Donderdag 22
& Vrijdag 23 augustus
 

VROEGE VOGELS
HAPPY HOUR


Kom vroeg naar KidsZoo en geniet van heel veel voordeel op de entree! Kom tussen 9 en 9.30 uur en iedereen - dus ook volwassenen - heeft gratis entree! Kom tussen 9.30 en 9.45 uur en betaal €2,50 entree. Tussen 9.45 en 10.00 uur is entree €5. Na 10.00 uur betaal je het reguliere entreetarief van €7.95 per kind. 

KidsZoo heeft aangepaste openingstijden i.v.m. het mooie weer:


Op dagen met temperaturen rond/boven de 25 graden behouden wij ons het recht voor om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten. Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website, bel (0252) 37 26 26 of stuur een Whatsapp-bericht. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten.