Bol van Voordeel

Wat kun je met Bol van Voordeel?

Met de kortingspas ben jij voordeliger uit bij alle bedrijven die aangesloten zijn bij het Bol van Voordeelprogramma. Gezellig samen uit eten voor een leuk bedrag, mooie schoenen voor een aantrekkelijke prijs, gratis workshops, lekker sporten, leuk servies voor een nog leukere prijs, korting op hobbymateriaal,  een gezellig dagje weg, voordelig nieuwe onderdelen voor je fiets bestellen en noem maar op!

Bol van Voordeel – KidsZoo aanbieding
KidsZoo vindt dat kinderen lekker moeten kunnen spelen. Maar tussen al dat klauteren door, moet er natuurlijk wel zo nu en dan gegeten worden. Daarom komt KidsZoo met deze leuke aanbieding: op vertoon van je Bol van Voordeelpas betaal je voor het Kids All-in arrangement €8,00 in plaats van €11,00! Dit arrangement bestaat uit je entree, een frietje met saus, limonade en je mag kiezen uit een kroket, een frikadel, drie kipnuggets, of een kaassoufflé. Op één Bol van Voordeelpas kunnen maximaal 3 kinderen gebruik maken van de korting. Natuurlijk kun je hem ook bekijken op de site van Bol van Voordeel, met nog veel meer aanbiedingen! 
 


ACTIE! Donderdag 22
& Vrijdag 23 augustus
 

VROEGE VOGELS
HAPPY HOUR


Kom vroeg naar KidsZoo en geniet van heel veel voordeel op de entree! Kom tussen 9 en 9.30 uur en iedereen - dus ook volwassenen - heeft gratis entree! Kom tussen 9.30 en 9.45 uur en betaal €2,50 entree. Tussen 9.45 en 10.00 uur is entree €5. Na 10.00 uur betaal je het reguliere entreetarief van €7.95 per kind. 

KidsZoo heeft aangepaste openingstijden i.v.m. het mooie weer:


Op dagen met temperaturen rond/boven de 25 graden behouden wij ons het recht voor om de speeltuin (vroegtijdig) te sluiten. Twijfel? Voorkom teleurstelling en kijk voor vertrek hier op de website, bel (0252) 37 26 26 of stuur een Whatsapp-bericht. Een van onze medewerkers of ons antwoordapparaat vertelt je precies wat je wilt weten.