Vrijdag 19 oktober - 18.30 tot 21.00 uur

Halloween DiscoParty!

Thema: Halloween. TIP: heel leuk voor een verjaardagsfeestje!

Vrijdag 19 oktober is er een gruwelijk leuke HalloweenDisco! Van 18.30 tot 21.00 uur kun je dansen, spelen en griezelen in de leukste speeltuin van de streek. Geen tl-verlichting maar volop spots & discolampen. Bij binnenkomst ontvangen de kids een te gek trick-or-treat tasje met smakelijke, griezelige en leuke verrassingen. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door een heuse DJ!  

KOM VERKLEED EN WIN...
Kom met de kids naar de HalloweenDisco in hun mooiste griezelig enge outfit en maak kans op een volledig verzorgd KidsZoo Escaperoom arrangement. Samen met 5 vriend(innent)jes mag jouw topper dan proberen om binnen een uur uit de kamer te ontsnappen. De escaperoom is uniek in Nederland, de enige in zijn soort en speciaal ontwikkeld voor Kids in de leeftijd van 6 tot 12 jaar!

TIP: SPECIAAL VERJAARDAGSARRANGEMENT 
Niets is leuker dan een partijtje vieren op een uniek feest dat slechts 1 keer gevierd wordt. Wil je dat de vriendjes en vriendinnetjes nog jaren napraten over dat vet coole en spooky feestje. Wacht niet langer. Boek het unieke feestarrangement. Zitten aan een speciale tafel in griezelige Halloweenstijl met verrukkelijk enge snoepjes en drinken onbeperkt limonade.

OUDERS GRATIS
Ouders hebben gratis entree en kunnen zich heerlijk laten verwennen door de keuzes op onze koffie- en theekaart.


***
Halloween DiscoParty

Leeftijd: tot 12 jaar - Kosten: €7.50 - Jaarpas: €1.50 korting
Inbegrepen: entree + onbeperkt de beest uithangen in de toestellen + snoepzakje + Disco met DJ 
Je kunt tijdens de HalloweenDisco gewoon binnen lopen. Wil je zeker zijn van een plekje? Bestel nu je tickets!
Tickets bestellen 


***
Vier je verjaardag met het HalloweenDiscoKnalFeest-arrangement 

Leeftijd:
 tot 12 jaar - Kosten: €12,50 per kind - Jaarpas: €1.50 korting
Inbegrepen: entree + onbeperkt de beest uithangen in de toestellen + snoepzakje + Disco met DJ + onbeperkt limonade + 
Een gereserveerde Thematafel (tafelkleed, bekertjes & snoepjes), in de zaal. 
BOEK HIER JE PARTIJTJE 
***


Disclaimer: Vrijdagavond is de HalloweenDisco bij KidsZoo. Wij hebben er zin in en willen er, samen met de kinderen, een geweldig feest van maken. Daarom is het ook belangrijk dat we nog even onze huisregels doornemen met de kinderen en hun ouders. Volgens de KidsZoo huisregels mogen kinderen alleen onder begeleiding van een ouder of 18+ begeleider komen spelen bij KidsZoo. Ook willen wij de ouders er nog eens extra op wijzen dat een bezoek aan KidsZoo, het spelen en het gebruik van de toestellen geheel voor eigen risico is. Wanneer de kinderen zich zonder ouderlijk toezicht bij de entree melden zijn wij helaas genoodzaakt ze te weigeren.
 
 
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Na het behalen van de mijlpalen verleggen we de aantallen en wordt de actie verlengd. Dus iedereen blijft mee doen!

Vier je verjaardag in KidsZoo en ontvang leuke
extra's voor al je vriendjes en vriendinnetjes!

Boek voor 1 juli 2019 een feest-arrangement (Gezond, KnalFeest, KnalFeest Deluxe, EscapeRoomParty, High Candy). De jarige job/jet is helemaal gratis. Voor de jarige en ieder vriend(innet)je is er als extra een vrijkaartje voor KidsZoo, een KidsZooGelukslot én mag – met de gouden Lukkiebal – KidsZoo Stuiterbal gespeeld worden (altijd prijs). De actie geldt voor alle feestjes die voor 20 juli 2019 in KidsZoo gevierd worden, zolang je maar hebt geboekt voor 1 juli 2019! Al geboekt? Geen probleem, ook dan ontvang je deze te gekke extra's voor alle kinderen.