Indoor speeltuin KidsZoo

FamilieFeest Boeking

Maak uw keuze voor volwassenen én kinderen


Het is niet mogelijk het FamilieFeest arrangement te boeken voor Kinderpartijtjes. Hiervoor verwijzen we u graag naar de 6 speciale partij-arrangementen. Bij boeking van een FamilieFeest in een schoolvakantie Regio Midden adviseren wij je om via email - info@kidszoo.nl - een aanvraag te doen in verband met beschikbaarheid.  

Uw keuze voor de arrangementen (volwassenen en kinderen):
Uitbreidingen voor de kinderen:
Hoe bent u bij KidsZoo terecht gekomen?
BijzonderhedenHet is niet mogelijk het FamilieFeest arrangement te boeken voor Kinderpartijtjes. Hiervoor verwijzen we u graag naar de speciale Verjaardagsarrangementen.

Vier je verjaardag in KidsZoo en ontvang leuke extra's voor al je vriendjes en vriendinnetjes! Boek een feest-arrangement* en de jarige job/jet is helemaal gratis. Voor de jarige en ieder vriend(innet)je is er als extra een vrijkaartje voor KidsZoo, een KidsZooGelukslot (info) én mag – met de gouden Lukkiebal – KidsZoo Stuiterbal gespeeld worden (altijd prijs).


*Voorwaarden: Minimaal 8 kids. Boek voor 1 oktober 2019 een feest-arrangement (Gezond, KnalFeest, KnalFeest Deluxe, EscapeRoomParty, High Candy) en ieder vriend(innet)je ontvangt genoemde extra’s. De actie geldt voor alle feestjes die voor 19 oktober 2019 in KidsZoo gevierd worden, zolang je maar hebt geboekt voor 1 oktober 2019! Al geboekt? Geen probleem, ook dan ontvang je deze te gekke extra's voor alle kinderen.