KidsZoo EscapeRoom Boeking

Het ontsnappingsspel voor coole kids. 

Selecteer hieronder een datum en tijd en klik op 'NU BOEKEN'.

EscapeRoom €12,50/kind. Max. 8 kinderen*. Minimum tarief EscapeRoom is €62,50. 1 Volwassen begeleider is verplicht ivm veiligheid.
Inhoud: Ca. 1 uur EscapeRoom + Gratis toegang & onbeperkt spelen spelen in KidsZoo + EscapeRoom Diploma
€2,50 korting met KidsZoo-jaarpas + 2 Volwassenen gratis entree.

* Er mogen maximaal 8 kinderen en 2 volwassenen in de EscapeRoom in verband met veiligheidseisen. 9 kinderen en 1 volwassene is helaas niet toegestaan.

• De Escaperoom is alleen beschikbaar in het Nederlands •
• The Escaperoom is only available in Dutch •
• Entfliehen Sie das Escaperoom nur in Niederländisch ist •


 
Vandaag kan er niets geboekt worden

Vier je verjaardag in KidsZoo en ontvang leuke extra's voor al je vriendjes en vriendinnetjes! Boek een feest-arrangement* en de jarige job/jet is helemaal gratis. Voor de jarige en ieder vriend(innet)je is er als extra een vrijkaartje voor KidsZoo, een KidsZooGelukslot (info) én mag – met de gouden Lukkiebal – KidsZoo Stuiterbal gespeeld worden (altijd prijs).


*Voorwaarden: Minimaal 8 kids. Boek voor 1 oktober 2019 een feest-arrangement (Gezond, KnalFeest, KnalFeest Deluxe, EscapeRoomParty, High Candy) en ieder vriend(innet)je ontvangt genoemde extra’s. De actie geldt voor alle feestjes die voor 19 oktober 2019 in KidsZoo gevierd worden, zolang je maar hebt geboekt voor 1 oktober 2019! Al geboekt? Geen probleem, ook dan ontvang je deze te gekke extra's voor alle kinderen.