Durf jij het aan? KidsZoo EscapeRoom

Ontsnappingsspel voor coole kids. Nu te boeken!

Achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Niet alleen, samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it! 


 
Beluister het interview met Bollenstreek Omroep.

 
KidsZoo EscapeRoomParty Arrangement
Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!
Niet jarig wel de EscapeRoom spelen?
We kunnen ons heel goed voorstellen dat je net jarig bent geweest, of juist dat het nog even duurt. Dan wil je natuurlijk niet zo lang wachten. Het is dan ook mogelijk om de KidsZoo EscapeRoom te boeken en te spelen met vrienden en vriendinnen zonder dat je jarig bent. Bijvoorbeeld op een studiedag, in het weekend, tijdens de schoolvakanties of gewoon wanneer je zin hebt. Klik dan op de knop hieronder om de EscapeRoom te boeken.

EscapeRoom €12,50*/kind. Max. 8 kinderen**. Minimum tarief EscapeRoom is €62,50.
1 Volwassen begeleider is verplicht ivm veiligheid.

+ Gratis toegang & onbeperkt spelen spelen in KidsZoo
+ EscapeRoom Diploma
+ €2,50 korting met KidsZoo-jaarpas
* Introductietarief geldig t/m 31 augustus 2017
** Er mogen maximaal 8 kinderen en 2 volwassenen in de EscapeRoom in verband met veiligheidseisen.
9 kinderen en 1 volwassene is helaas niet toegestaan. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Begin het avontuur…
De deur is dicht. Open de kist vol hints en handigheidjes. Gebruik die goed, werk samen en ga alle uitdagingen aan. Met de sleutel uit de kist open je het eerste kistje. Hierin vind je een puzzel. Los deze met elkaar open en je weet welk kistje vervolgens geopend kan worden. Wees slim, snel en werk samen!
Indoor speeltuin KidsZoo
Hulp nodig?
Jullie teamleider – papa, mama, opa, oma of andere volwassene – is er om te motiveren, aan te moedigen, hints te geven en hulp te bieden als dat nodig is. Uiteraard kan hij/zij op iedere moment het spel staken en met de noodknop de deur openen. Dat is vast niet nodig, want jouw team houdt het hoofd cool.
Indoor speeltuin KidsZoo
Altijd prijs…
Heeft jouw team stalen zenuwen en ontsnappen jullie binnen de tijd uit de KidsZoo Escape Room? Mooi, dan is er voor ieder teamlid eeuwige escape roem, een lekkernij en het Speurneus Diploma.
Indoor speeltuin KidsZoo
De klok telt af…
Nu wordt het spannend. De klok staat ingesteld op 60 minuten en tikt terug naar 0. Zorg dat jouw team sneller is! Als je goed samenwerkt en het hoofd cool houdt moet een escape lukken.
Brulpost ontvangen? Vul hier je naam en email in.
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Na het behalen van de mijlpalen verleggen we de aantallen en wordt de actie verlengd. Dus iedereen blijft mee doen!
KidsZoo, midden in de Bollenstreek
Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route: