Durf jij het aan? KidsZoo EscapeRoom

Ontsnappingsspel voor coole kids. Nu te boeken!

Achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Niet alleen, samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it! 
 
Handige
EscapeRoom
Tips
In het begin, toen de escape room niet bekend was en zich langzaam uitbreidde, waren ze er alleen voor volwassenen of minstens vanaf 16 jaar. Met de komst van speciale escape rooms voor kinderen is hier verandering in gekomen: ouders gaan met hun kinderen de escape room in. Om ervoor te zorgen dat dit een leuk uitje wordt voor jou, je kinderen én vriend(inne)tjes, geven we graag een paar tips. 

Klik hieronder voor meer tips.
KidsZoo EscapeRoomParty Arrangement
Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!

Klik hieronder om de EscapeRoomParty te boeken.
Niet jarig wel
de EscapeRoom
spelen?
We kunnen ons heel goed voorstellen dat je net jarig bent geweest, of juist dat het nog even duurt. Dan wil je natuurlijk niet zo lang wachten. Het is ook mogelijk om de EscapeRoom te boeken en te spelen met vrienden en vriendinnen zonder dat je jarig bent. Bijvoorbeeld op een studiedag, in het weekend, tijdens de schoolvakanties of gewoon wanneer je zin hebt.

Klik op de knop hieronder om de EscapeRoom te boeken.
Algemene
Escaperoom
Informatie
Speelduur ca. 45-60 minuten. Max. 8 kinderen* en min. 5 spelers. 1 Volwassen begeleider is verplicht ivm veiligheid. Toegang tot KidsZoo is gratis voor spelers en 2 volwassen begeleiders en inclusief onbeperkt spelen. Alle spelers krijgen een EscapeRoom Diploma. Een KidsZoo-jaarpas geeft recht op €2,50 korting.

Prijs per kind:
EscapeRoomParty €16,50
EscapeRoom €12,50
* Er mogen maximaal 8 kinderen en 2 volwassenen in de EscapeRoom in verband met veiligheidseisen. 9 kinderen en 1 volwassene is helaas niet toegestaan. Wanneer de escaperoom gespeeld wordt met kinderen van 6-7 jaar zal hulp van ouders/begeleiders bij sommige spellen nodig kunnen zijn.
• De Escaperoom is alleen beschikbaar in het Nederlands • The Escaperoom is only available in Dutch • Entfliehen Sie das Escaperoom nur in Niederländisch ist •

 
Indoor speeltuin KidsZoo
Begin het avontuur…
De deur is dicht. Open de kist vol hints en handigheidjes. Gebruik die goed, werk samen en ga alle uitdagingen aan. Met de sleutel uit de kist open je het eerste kistje. Hierin vind je een puzzel. Los deze met elkaar open en je weet welk kistje vervolgens geopend kan worden. Wees slim, snel en werk samen!
Indoor speeltuin KidsZoo
Hulp nodig?
Jullie teamleider – papa, mama, opa, oma of andere volwassene – is er om te motiveren, aan te moedigen, hints te geven en hulp te bieden als dat nodig is. Uiteraard kan hij/zij op iedere moment het spel staken en met de noodknop de deur openen. Dat is vast niet nodig, want jouw team houdt het hoofd cool.
Indoor speeltuin KidsZoo
Altijd prijs…
Heeft jouw team stalen zenuwen en ontsnappen jullie binnen de tijd uit de KidsZoo Escape Room? Mooi, dan is er voor ieder teamlid eeuwige escape roem, een lekkernij en het Speurneus Diploma.
Indoor speeltuin KidsZoo
De klok telt af…
Nu wordt het spannend. De klok staat ingesteld op 60 minuten en tikt terug naar 0. Zorg dat jouw team sneller is! Als je goed samenwerkt en het hoofd cool houdt moet een escape lukken.
Brulpost ontvangen? Vul hier je naam en email in.
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Na het behalen van de mijlpalen verleggen we de aantallen en wordt de actie verlengd. Dus iedereen blijft mee doen!
KidsZoo, midden in de Bollenstreek
Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route:
 
 
 
 

Rebus mee en win!
Zie jij welke zin er staat? Tot en met vrijdag 21 december kun je meedoen met het oplossen van de  KidsZoo Rebus. Onder de deelnemers worden 3 geweldig mooie prijzen verloot.
Kijk snel op onze Rebus-pagina om te zien welke prijzen én om mee te doen!