KidsZoo DiscoParty!

Zaterdag 10 maart 2018 - 18.30 tot 21.00 uur.

Op zaterdagavond 10 maart is er een geweldig swingende DiscoAvond. Alle kinderen tot 12 jaar zijn van harte welkom om heerlijk de beest uit te komen hangen in de naar Disco omgetoverde KidsZoo. Geen saaie tl-verlichting maar gekleurde spots die knipperen op de maat van de muziek. Limonade is gratis en onbeperkt beschikbaar en de avond wordt muzikaal opgeluisterd door een heuse DJ! Ouders hebben gratis entree en kunnen zich heerlijk laten verwennen door de keuzes op onze koffie- en theekaart. Zij hoeven niet te blijven maar het is wel gewenst. Zeker voor de jongere doelgroep. Besluit u niet te blijven, dan verzoeken we een telefoonnummer achter te laten in het geval van een calamiteit.***
KidsZoo DiscoParty - 10 maart 2018
Leeftijd tot 12 jaar - Kosten: €8,50

Inbegrepen: entree + onbeperkt de beest uithangen in de toestellen + Disco met DJ + onbeperkt limonade
Reserveren van kaarten is niet nodig.

***
Vier je verjaardag met het DiscoKnalFeest-arrangement
Leeftijd tot 12 jaar - Kosten: €15,00 per kind

Inbegrepen: entree + onbeperkt de beest uithangen in de toestellen + friet met saus en snack +
Disco met DJ + onbeperkt limonade + Een gereserveerde tafel in de zaal + Gratis KidsZoo Little Big Shopper 
Reserveren is verplicht en kan via onderstaande knop.Wil je wel naar de disco tijdens je partijtje, maar geen DiscoKnalFeest arrangement. Geen probleem.
Kom op de avond gewoon naar KidsZoo, reserveren is dan niet nodig.
 
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Na het behalen van de mijlpalen verleggen we de aantallen en wordt de actie verlengd. Dus iedereen blijft mee doen!

Op zaterdag 26 januari
sluiten wij eerder.


KidsZoo sluit op 26 januari 
haar deuren om 17.00 uur
in verband met een personeelsuitje.