Coronavirus update

KidsZoo Gesloten

Laatste update: 31 maart 2020

Op dinsdag 31 maart heeft de regering de genomen maatregelen verlengd tot en met 28 april 2020 om de verspreiding van het Coronavirus verder tegen te gaan. Hiervoor hebben wij alle begrip. Helaas houdt het voor KidsZoo wel in dat wij met grote waarschijnlijkheid nog wat langer gesloten moeten blijven. Wij wensen iedereen alle gezondheid en wijsheid voor dit unieke moment in de geschiedenis en hopen dat we alle fans - klein én groot - na 28 april weer snel mogen begroeten. 

Team KidsZoo


 

Coronavirus update

KidsZoo Gesloten

Laatste update: 24 maart 2020

Op maandag 23 maart heeft de regering een verbod ingesteld op alle vormen van bijeenkomsten om de verspreiding van het Coronavirus verder tegen te gaan. Hiervoor hebben wij alle begrip. Helaas houdt het voor KidsZoo wel in dat wij tot en met 31 mei onze deuren gesloten moeten houden. Wij wensen iedereen alle gezondheid en wijsheid voor dit unieke moment in de geschiedenis en hopen dat we alle fans - klein én groot - vanaf 1 juni weer mogen ontvangen. 

Team KidsZoo
 

KidsZoo Gesloten

Laatste update: 13 maart 2020

Gisteren dachten we nog op aangepaste wijze open te kunnen blijven volgens de richtlijnen van RIVM en Overheid. De vele annuleringen van feestjes en terugloop in bezoekersaantallen, maar bovenal onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus, heeft ons na overleg met medewerkers doen besluiten tot en met 31 maart dicht te gaan. 

We hadden heel graag open gebleven voor onze grote en kleine fans. Dat gaat nu helaas even niet. We hopen op jullie begrip en zien jullie graag weer terug na deze roerige periode. Want niks is leuker dan kids die lekker de beest uithangen en ouders die hiervan genieten!

Team KidsZoo

KidsZoo, midden in de Bollenstreek

Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route:
 
 
 
 
Corona

Heb jij een vitaal beroep? Meld je aan voor
onze Vitale BeroepenDag. Meer info >
***UPDATE: De dag is volgeboekt.***