KidsZoo KlassenFeest!

KidsZoo helemaal voor jouw klas, team of vereniging alleen. 


Het origineelste feest voor kids van 8 tot 12 jaar. Op vrijdag en zaterdagavond is KidsZoo beschikbaar voor een cool KlassenFeest of een stoer ClubFeest. Van 19.00 tot 21.30 uur hebben jullie de speeltuin helemaal voor jullie zelf. De TL-verlichting gaat uit, de discolampen aan en de muziek voluit. Dit wordt een feest waar nog lang over nagepraat wordt!
Indoor speeltuin KidsZoo
Discoverlichting
KidsZoo is omgetoverd tot een gezellige disco. Geen tl-verlichting maar sfeervolle discolampen geven de kinderen de ultieme disco beleving.
Indoor speeltuin KidsZoo
Muziek
We draaien de allerbeste Top50 nummers zodat het dak er af kan. Verzoekjes kunnen ingediend worden bij onze medewerkers. Een eigen playlist op tablet -ook mogelijk - prikken we in op onze geluidsinstallatie. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Uitbreidingen
Wil je de kinderen tijdens de avond extra verwennen met een lekkernij. Dat kan! Reserveer dan vooraf een zakje chips, spekkabel, rondje Oma Bobs bitterballen of kipnuggets.
Indoor speeltuin KidsZoo
Ouder-arrangement
Een lekkere verwennerij voor de ouders die de kids komen brengen (drop-off) en/of komen halen (pick-up). Een Drop-off kopje koffie / thee en Pick-up Drink. Zo zien zij ook dat de kids volop genieten!
Uitbreidingsmogelijkheden:
Hoe bent u bij KidsZoo terecht gekomen?
Bijzonderheden

€ 0,00

50%


Corona

Op dinsdag 7 juli is het faillissement uitgesproken van KidsZoo. We werken op dit moment aan een doorstart. Tot die tijd is KidsZoo geopend en heten we iedereen – en onze kleine fans in het bijzonder – heel graag welkom om lekker de beest uit te hangen. In verband met corona is reserveren noodzakelijk.   

Reserveer direct!

Namens Leo de Leeuw,
het hele team en directie!