Voor de kids

KidsZoo, een bezoek waard


Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. Indoorspeeltuin KidsZoo is 100% avontuur en speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. De speeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld. Op het gezellige horecapleintje wordt aan tafel bediend. De toiletten zijn schoon én fris! En er is een goed gevulde actuele leestafel plus free wifi en televisie. Een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest.

 

Download alle kleurplaten!

Leef je uit op Leo, Ollie, Pip of alledrie

Ben je vergeten de kleurplaten mee te nemen toen je bij KidsZoo was? Geen probleem. Download ze gewoon door hieronder op de afbeelding te klikken. Heb jij hem mooi ingekleurd of versierd dan vinden we het heel leuk als we daar een foto van ontvangen, of de tekening zelf. Want iedere maand kun je daar dan een mooie prijs mee winnen! En niet vergeten je naam, email en telefoonnummer op de achterkant te zetten!
Indoor speeltuin KidsZoo
Indoor speeltuin KidsZoo
Indoor speeltuin KidsZoo

Een feestmuts voor de jarige Jop of Jet!

Alle jarige joppen en jetten hun eigen KidsZoo Feestmuts


Vier je partijtje in KidsZoo en je voelt je echt jarig. Je vriendjes en vriendinnetjes zingen je toe in de feestkamer. Je kunt daar in alle rust samen cadeautjes uitpakken. En natuurlijk krijg je een originele KidsZoo Feestmuts. Die is er in drie smaken: Leo, Ollie of Pip.
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Regelmatig hebben we leuke en te gekke acties en aanbiedingen op Facebook en Google. Blijf mee doen!

KidsZoo, midden in de Bollenstreek

Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route:
 
 
 
 
Vanwege de huidige maatregelen zijn wij tot nader order helaas gesloten