Van der Valk Hotel Sassenheim

In een bloemrijke omgeving in het hart van de Bollenstreek ligt Van der Valk Hotel Casino Sassenheim. Direct aan de A44 tussen Leiden, Amsterdam en Den Haag, dichtbij de stranden van Noordwijk en slechts 15 autominuten van luchthaven Schiphol. Dit 4-sterren hotel is de ideale plek voor zowel de zakelijke als de recreatieve gast.

KidsZoo Voordeel
Wanneer je een overnachting boekt ontvang je een voucher waarmee je € 2,50 korting krijgt op kindertoegangskaartje bij KidsZoo. Noordwijkerhout ligt op circa 5 minuten rijafstand van Hotel Sassenheim.

MEDEDELING


Beste KidsZoo-Fans
 
Helaas sluiten wij per 1 augustus onze deuren. We hopen dat dit tijdelijk is. De onderhandelingen voor een doorstart zijn nog in volle gang.
 
Voor diegenen die een jaarkaart, een 10-rittenkaarthouders (kaart heeft geen einddatum) of vrijkaartjes hebben wordt geprobeerd een oplossing te vinden zo danig dat zij te zijner tijd bij de doorstarter, dus op dezelfde locatie, naar binnen kunnen. Hou de website dus in de gaten.
 
We vinden het zeer spijtig dat we even dicht moeten maar verwelkomen jullie graag weer zodra het kan! Sorry voor het ongemak.
 
Namens Leo de Leeuw, alle medewerkers en directie