TopParken

Parc Du Soleil & Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Heerlijk wakker worden dichtbij zee met haar sierlijke schuimkoppen? TopParken laat u wakker worden op de mooiste parken van Nederland dichtbij zee. Het maakt niet uit of u overnacht in een vakantiewoning of op één van de kampeerplaatsen.

Na een heerlijke nachtrust smult u van een vers ontbijt, terwijl u in de verte het geluid van de zeemeeuwen hoort. En dan… is de dag nog lang niet voorbij. Geniet van exclusieve dagjes uit, die TopParken voor u heeft  samengesteld.

In de nabije omgeving van KidsZoo beleeft u die verdiende vakantie dichtbij de bruisende zee. Waar u geniet van uitgestrekte stranden, een briesje wind wat door uw haar waait in combinatie met lieve mensen om u heen.

KidsZoo Voordeel
Gasten van Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil ontvangen € 2,50 korting op een kinderkaartje (1 – 12 jaar). Uitsluitend tegen inlevering van de KidsZoo flyer die in de welkomstmap zit en/of bij de receptie verkrijgbaar is. 

TopParken aan zee
Parc Du Soleil 

Kamperen en huren l Een heerlijk familiepark met veel bewegingsvrijheid.
Recreatiepark Noordwijkse Duinen 
Kamperen en huren l Een rustoord midden in de duinen voor jong en oud.
Algemene informatie: www.topparken.nl

MEDEDELING


Beste KidsZoo-Fans
 
Helaas sluiten wij per 1 augustus onze deuren. We hopen dat dit tijdelijk is. De onderhandelingen voor een doorstart zijn nog in volle gang.
 
Voor diegenen die een jaarkaart, een 10-rittenkaarthouders (kaart heeft geen einddatum) of vrijkaartjes hebben wordt geprobeerd een oplossing te vinden zo danig dat zij te zijner tijd bij de doorstarter, dus op dezelfde locatie, naar binnen kunnen. Hou de website dus in de gaten.
 
We vinden het zeer spijtig dat we even dicht moeten maar verwelkomen jullie graag weer zodra het kan! Sorry voor het ongemak.
 
Namens Leo de Leeuw, alle medewerkers en directie