NH Hoteles Leeuwenhorst

Het NH Conference Centre Leeuwenhorst is een viersterrenhotel in de prachtige Bollenstreek. Conferentiegangers of vakantiereizigers ontdekken dat er van alles te doen is omdat het de perfecte uitvalsbasis vormt voor een bezoek aan de Keukenhof of het Noordwijkse strand. Ook Amsterdam, Den Haag en Haarlem zijn binnen 30 minuten bereikbaar.

KidsZoo Voordeel
Wanneer je een overnachting boekt ontvang je een voucher waarmee je € 2,50 korting krijgt op kindertoegangskaartje. KidsZoo ligt op circa 3 minuten rijafstand van NH Hoteles Leeuwenhorst.

MEDEDELING


Beste KidsZoo-Fans
 
Helaas sluiten wij per 1 augustus onze deuren. We hopen dat dit tijdelijk is. De onderhandelingen voor een doorstart zijn nog in volle gang.
 
Voor diegenen die een jaarkaart, een 10-rittenkaarthouders (kaart heeft geen einddatum) of vrijkaartjes hebben wordt geprobeerd een oplossing te vinden zo danig dat zij te zijner tijd bij de doorstarter, dus op dezelfde locatie, naar binnen kunnen. Hou de website dus in de gaten.
 
We vinden het zeer spijtig dat we even dicht moeten maar verwelkomen jullie graag weer zodra het kan! Sorry voor het ongemak.
 
Namens Leo de Leeuw, alle medewerkers en directie