Molecaten Park Noordduinen

Kom gezellig kamperen of huur één van de mooie duinbungalows of huurcaravans.

Tijdens uw vakantie op Molecaten Park Noordduinen bent u slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand van Katwijk aan Zee. Hoe heerlijk is dat! Een duik in zee is dus snel gedaan. Voor gezinnen met kinderen is Noordduinen een hele fijne vakantiebestemming; zwemmen (binnen- en buitenzwembad), spelen op een houten piratenschip of omhoog via de klimwand… het kan er allemaal!
 
Kom gezellig kamperen of huur één van de mooie duinbungalows of huurcaravans.
Ons enthousiasme animatieteam zorgt voor een onvergetelijk verblijf voor uw kinderen. Knutselen, spelletjes en theater; niets is te gek op Molecaten Park Noordduinen. Er zijn activiteiten waar het hele gezin aan kan deelnemen, dus voor verveling geen tijd!
 
Kijk voor meer informatie op www.molecaten.nl/noordduinen
 

MEDEDELING


Beste KidsZoo-Fans
 
Helaas sluiten wij per 1 augustus onze deuren. We hopen dat dit tijdelijk is. De onderhandelingen voor een doorstart zijn nog in volle gang.
 
Voor diegenen die een jaarkaart, een 10-rittenkaarthouders (kaart heeft geen einddatum) of vrijkaartjes hebben wordt geprobeerd een oplossing te vinden zo danig dat zij te zijner tijd bij de doorstarter, dus op dezelfde locatie, naar binnen kunnen. Hou de website dus in de gaten.
 
We vinden het zeer spijtig dat we even dicht moeten maar verwelkomen jullie graag weer zodra het kan! Sorry voor het ongemak.
 
Namens Leo de Leeuw, alle medewerkers en directie