KidsZoo en Make A Wish Nederland

Kiezen voor structurele samenwerking.


Niet vanzelfsprekend
Spelende, lachende kinderen die volop aan het genieten zijn in KidsZoo. En zo hoort het, kinderen horen onbekommerd te kunnen spelen en genieten van het leven. Voor kinderen met een levensbedreigende ziekte is dat niet zo vanzelfsprekend.

Stil staan
KidsZoo en Make A Wish willen graag samen met u even stil staan bij deze kinderen. Hun wensen gaan niet alleen meer over een middag 'even lekker de beest uithangen' in KidsZoo. Hun leven heeft door de ziekte een wending gemaakt en daardoor verschuiven ook hun wensen.

Wens op maat
Deze wensen hebben een diepere waarde en zijn dan ook niet zomaar te vervullen. Een wens op maat met grote aandacht voor elk detail. Voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Zo gaat de herinnering aan de wens een leven lang mee.

Wensen vervullen
Dit is wat Make A Wish doet. De allerliefste wens van deze kinderen te vervullen en zó bij te dragen aan hun levensgeluk. Want door het vervullen van de liefste wens geef je kinderen met een levensbedreigende ziekte de kracht om kind te zijn.

Steun Make A Wish
Make A Wish wil álle kinderen met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling geven. Bij het vervullen van de wens komt veel kijken. In mankracht en in geld. Daarom is het belangrijk dat Make A Wish wordt gesteund. Hoe meer geld, hoe meer wensen uitkomen.

KidsZoo steunt Make A Wish.
U toch ook? makeawishnederland.org

MEDEDELING


Beste KidsZoo-Fans
 
Helaas sluiten wij per 1 augustus onze deuren. We hopen dat dit tijdelijk is. De onderhandelingen voor een doorstart zijn nog in volle gang.
 
Voor diegenen die een jaarkaart, een 10-rittenkaarthouders (kaart heeft geen einddatum) of vrijkaartjes hebben wordt geprobeerd een oplossing te vinden zo danig dat zij te zijner tijd bij de doorstarter, dus op dezelfde locatie, naar binnen kunnen. Hou de website dus in de gaten.
 
We vinden het zeer spijtig dat we even dicht moeten maar verwelkomen jullie graag weer zodra het kan! Sorry voor het ongemak.
 
Namens Leo de Leeuw, alle medewerkers en directie