Bol van Voordeel

Wat kun je met Bol van Voordeel?

Met de kortingspas ben jij voordeliger uit bij alle bedrijven die aangesloten zijn bij het Bol van Voordeelprogramma. Gezellig samen uit eten voor een leuk bedrag, mooie schoenen voor een aantrekkelijke prijs, gratis workshops, lekker sporten, leuk servies voor een nog leukere prijs, korting op hobbymateriaal,  een gezellig dagje weg, voordelig nieuwe onderdelen voor je fiets bestellen en noem maar op!

Bol van Voordeel – KidsZoo aanbieding
KidsZoo vindt dat kinderen lekker moeten kunnen spelen. Maar tussen al dat klauteren door, moet er natuurlijk wel zo nu en dan gegeten worden. Daarom komt KidsZoo met deze leuke aanbieding: op vertoon van je Bol van Voordeelpas betaal je voor het Kids All-in arrangement €8,00 in plaats van €11,00! Dit arrangement bestaat uit je entree, een frietje met saus, limonade en je mag kiezen uit een kroket, een frikadel, drie kipnuggets, of een kaassoufflé. Op één Bol van Voordeelpas kunnen maximaal 3 kinderen gebruik maken van de korting. Natuurlijk kun je hem ook bekijken op de site van Bol van Voordeel, met nog veel meer aanbiedingen! 
 

MEDEDELING


Beste KidsZoo-Fans
 
Helaas sluiten wij per 1 augustus onze deuren. We hopen dat dit tijdelijk is. De onderhandelingen voor een doorstart zijn nog in volle gang.
 
Voor diegenen die een jaarkaart, een 10-rittenkaarthouders (kaart heeft geen einddatum) of vrijkaartjes hebben wordt geprobeerd een oplossing te vinden zo danig dat zij te zijner tijd bij de doorstarter, dus op dezelfde locatie, naar binnen kunnen. Hou de website dus in de gaten.
 
We vinden het zeer spijtig dat we even dicht moeten maar verwelkomen jullie graag weer zodra het kan! Sorry voor het ongemak.
 
Namens Leo de Leeuw, alle medewerkers en directie