Indoor speeltuin KidsZoo

FamilieFeest Boeking

Maak uw keuze voor volwassenen én kinderen


Het is niet mogelijk het FamilieFeest arrangement te boeken voor Kinderpartijtjes. Hiervoor verwijzen we u graag naar de 6 speciale partij-arrangementen. Bij boeking van een FamilieFeest in een schoolvakantie Regio Midden adviseren wij je om via email - info@kidszoo.nl - een aanvraag te doen in verband met beschikbaarheid.  

Uw keuze voor de arrangementen (volwassenen en kinderen):
Uitbreidingen voor de kinderen:
Hoe bent u bij KidsZoo terecht gekomen?
BijzonderhedenHet is niet mogelijk het FamilieFeest arrangement te boeken voor Kinderpartijtjes. Hiervoor verwijzen we u graag naar de speciale Verjaardagsarrangementen.

MEDEDELING


Beste KidsZoo-Fans
 
Helaas sluiten wij per 1 augustus onze deuren. We hopen dat dit tijdelijk is. De onderhandelingen voor een doorstart zijn nog in volle gang.
 
Voor diegenen die een jaarkaart, een 10-rittenkaarthouders (kaart heeft geen einddatum) of vrijkaartjes hebben wordt geprobeerd een oplossing te vinden zo danig dat zij te zijner tijd bij de doorstarter, dus op dezelfde locatie, naar binnen kunnen. Hou de website dus in de gaten.
 
We vinden het zeer spijtig dat we even dicht moeten maar verwelkomen jullie graag weer zodra het kan! Sorry voor het ongemak.
 
Namens Leo de Leeuw, alle medewerkers en directie