Voor de ouders

KidsZoo, een bezoek waard

Indoorspeeltuin KidsZoo is 100% Lekker Luxe Loungen voor ouders en begeleiders. In de speeltuin heb je altijd zicht op de spelende kinderen. Service en hygiene hebben hoge prioriteit. Zo worden de toiletten iedere 30 minuten gecontroleerd en/of schoongemaakt. De speeltoestellen zijn schoon, veilig en goed onderhouden. Mocht er toch iets onverwachts gebeuren dan is het prettig te weten dat ons personeel beschikt over BHV en EHBO Voor Kinderen. Zo is en blijft een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest!
Indoor speeltuin KidsZoo
Free Wi-Fi
KidsZoo biedt gratis Free Wi-Fi voor alle gasten. Eenvoudig door op smartphone of tablet ons 'Public' netwerk te kiezen. Je krijgt direct toegang zonder verplichte login-procedure.
Indoor speeltuin KidsZoo
Leestafel
KidsZoo beschikt over een goed gevulde, nette leestafel met actuele (weekend) kranten en magazines. Van Margriet tot Linda en van AutoMagazine tot Elsevier. Geen moment verveling!
Indoor speeltuin KidsZoo
Luxe Loungen
De speeltuin is ruim, overzichtelijk en schoon. Je chillt heerlijk op de loungebanken of zit lekker aan onze steigerhouten tafels. 100% Lekker Luxe Loungen! 
Indoor speeltuin KidsZoo
Bediening
Bestel eenvoudig vanuit de luie stoel. Reken veilig af via mobiele pin. Je bestelling wordt aan tafel geserveerd door ons vriendelijke personeel. Alle dagen, KidsZoo service!

 
Indoor speeltuin KidsZoo
MyOrder
Dat is makkelijk. Bestellen en betalen met je smartphone. Onze hele menukaart staat in MyOrder. Download de MyOrder-app en geniet van het gemak.
Indoor speeltuin KidsZoo
Pinnen
Natuurlijk kun je bij KidsZoo met pin betalen. We beschikken over meerdere (mobiele) pinautomaten en accepteren ook alle kleine betalingen!
Indoor speeltuin KidsZoo
Huisdieren
KidsZoo houdt van alle dieren. Maar alleen hulpdieren hebben (gratis) toegang tot KidsZoo. En een bak water zetten we graag voor ze klaar.
Indoor speeltuin KidsZoo
E-sigaret
KidsZoo is volledig rookvrij. Er mag binnen niet gerookt worden. Dit geldt ook voor de elektronische sigaret. Buiten roken (overdekt) is wel mogelijk.
KidsZoo FamilyParty!
With the FamilyParty arrangements you will celebrate a birthday in good company and fully catered.