Voor de kids

KidsZoo, een bezoek waard

Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. Indoorspeeltuin KidsZoo is 100% avontuur en speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. De speeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld. Op het gezellige horecapleintje wordt aan tafel bediend. De toiletten zijn schoon en fris. En er is een goed gevulde leestafel plus free wifi en televisie. Een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest.
Indoor speeltuin KidsZoo
Knip-, knutsel- en plakplezier.

Iedere schoolvakantie organiseert KidsZoo leuke extra activiteiten zoals schminken, knutselen en speurtochten. Kun je niet zo lang wachten dan vind je hieronder de leukste KidsZoo dingetjes voor thuis. Van kleurplaten tot desktopfoto's. Leef je uit!
Indoor speeltuin KidsZoo
Disco met Leo

Iedere woensdag-, vrijdagmiddag en in het weekend kun je - naast heerlijk de beest uithangen - ook discodansen met Leo de Leeuw. Wanneer de lichten uitgaan verzamelen de kinderen zich voor 12 minuten disco op bekende kinderliedjes. Hoe leuk is dat!

Download alle kleurplaten!

Leef je uit op Leo, Ollie, Pip of alledrie

Ben je vergeten de kleurplaten mee te nemen toen je bij KidsZoo was? Geen probleem. Download ze gewoon door hieronder op de afbeelding te klikken. Heb jij hem mooi ingekleurd of versierd dan vinden we het heel leuk als we daar een foto van ontvangen, of de tekening zelf. Want iedere maand kun je daar dan een mooie prijs mee winnen! En niet vergeten je naam, email en telefoonnummer op de achterkant te zetten!
TopCadeau!
KidsZooKnuffel + CadeauCard t.w.v. €7,50 + snoep in leuke verpakking. 

€10,00
Indoor speeltuin KidsZoo
Indoor speeltuin KidsZoo
Indoor speeltuin KidsZoo

Een feestmuts voor de jarige Jop of Jet!

Alle jarige joppen en jetten hun eigen KidsZoo Feestmuts

Vier je partijtje in KidsZoo en je voelt je echt jarig. Je vriendjes en vriendinnetjes zingen je toe in de feestkamer. Je kunt daar in alle rust samen cadeautjes uitpakken. En natuurlijk krijg je een originele KidsZoo Feestmuts. Die is er in drie smaken: Leo, Ollie of Pip.