Coronavirus update

KidsZoo Weer open!

Laatste update: 6 juni 2020

Klik hier voor meer informatie en om een plekje te reserveren. Tot ziens in KidsZoo!
 

Coronavirus update

KidsZoo Gesloten

Laatste update: 23 mei 2020

Iedereen staat te springen om weer naar KidsZoo te komen. We krijgen veel telefoontjes en berichtjes via messenger en whatsapp met de vraag of we open zijn of dat snel gaan. Helaas kunnen we dat nog niet zeggen. Er is nog onduidelijkheid bij de betreffende instanties. Achter de schermen werken wij en andere indoor speeltuinen er hard aan om antwoorden te krijgen. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je weet het als eerste. En natuurlijk plaatsen we het ook op onze website en socials.

Info voor jaarpashouders

In het bezit van een KidsZoo (jaar)pas? De einddatum wordt verlengd met de periode die we nu gesloten moeten blijven. Zo behoud je maximaal plezier van de aanschaf.
 

Vitale BeroepenDag

De definitieve datum voor de Vitale BeroepenDag kan nog niet bekend gemaakt worden. Zodra we meer duidelijkheid hebben over de heropening zullen we ook kijken hoe we deze dag vorm kunnen geven met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Blijf gezond en tot snel in KidsZoo.
Directie, team en Leo de Leeuw

 

Coronavirus update

KidsZoo Gesloten

Laatste update: 7 mei 2020

Meer dan ooit hadden we gehoopt positief nieuws te kunnen brengen. Helaas is dit niet het geval omdat er nog niet genoeg duidelijkheid is wat betreft de heropening van Indoor speeltuinen. Feitelijk vallen wij nu tussen wal en schip, omdat wij naast de horeca ook te maken hebben met de regelgeving voor onze kleine fans. Wij houden jullie op de hoogte en hopen jullie weer snel en gezond te mogen verwelkomen.

Team KidsZoo

 

KidsZoo Gesloten

Laatste update: 21 april 2020

Op dinsdag 21 april heeft de regering de genomen maatregelen verlengd tot en met 20 mei 2020. Hiervoor hebben wij alle begrip. Helaas houdt het voor KidsZoo wel in dat wij nog zeker tot 20 mei gesloten moeten blijven. Een periode zonder enige bron van inkomsten. Toch blijven wij als team uitkijken naar het moment dat we weer kleine en grote gasten mogen ontvangen. De huidige periode grijpen we aan om KidsZoo extra schoon te maken en onderhoud te plegen op onze tafels. Wij wensen iedereen alle gezondheid en hopen dat we na 20 mei snel weer open mogen onder relatief normale omstandigheden. 

Team KidsZoo

 

KidsZoo Gesloten

Laatste update: 31 maart 2020

Op dinsdag 31 maart heeft de regering de genomen maatregelen verlengd tot en met 28 april 2020 om de verspreiding van het Coronavirus verder tegen te gaan. Hiervoor hebben wij alle begrip. Helaas houdt het voor KidsZoo wel in dat wij met grote waarschijnlijkheid nog wat langer gesloten moeten blijven. Wij wensen iedereen alle gezondheid en wijsheid voor dit unieke moment in de geschiedenis en hopen dat we alle fans - klein én groot - na 28 april weer snel mogen begroeten. 

Team KidsZoo

 

KidsZoo Gesloten

Laatste update: 24 maart 2020

Op maandag 23 maart heeft de regering een verbod ingesteld op alle vormen van bijeenkomsten om de verspreiding van het Coronavirus verder tegen te gaan. Hiervoor hebben wij alle begrip. Helaas houdt het voor KidsZoo wel in dat wij tot en met 31 mei onze deuren gesloten moeten houden. Wij wensen iedereen alle gezondheid en wijsheid voor dit unieke moment in de geschiedenis en hopen dat we alle fans - klein én groot - vanaf 1 juni weer mogen ontvangen. 

Team KidsZoo
 

KidsZoo Gesloten

Laatste update: 13 maart 2020

Gisteren dachten we nog op aangepaste wijze open te kunnen blijven volgens de richtlijnen van RIVM en Overheid. De vele annuleringen van feestjes en terugloop in bezoekersaantallen, maar bovenal onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus, heeft ons na overleg met medewerkers doen besluiten tot en met 31 maart dicht te gaan. 

We hadden heel graag open gebleven voor onze grote en kleine fans. Dat gaat nu helaas even niet. We hopen op jullie begrip en zien jullie graag weer terug na deze roerige periode. Want niks is leuker dan kids die lekker de beest uithangen en ouders die hiervan genieten!

Team KidsZoo

KidsZoo, midden in de Bollenstreek

Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route:
 
 
 
 
Corona

Op dinsdag 7 juli is het faillissement uitgesproken van KidsZoo. We werken op dit moment aan een doorstart. Tot die tijd is KidsZoo geopend en heten we iedereen – en onze kleine fans in het bijzonder – heel graag welkom om lekker de beest uit te hangen. In verband met corona is reserveren noodzakelijk.   

Reserveer direct!

Namens Leo de Leeuw,
het hele team en directie!