Corona aanpassingen!

Online reserveren
Om alles soepel te laten verlopen is het voor iedereen verplicht om vooraf te reserveren, zoals opgelegd door de overheid. Zo voorkomen we dat het te druk wordt in KidsZoo. Reserveer snel. Vol = vol. 
Afstand houden
KidsZoo is ingedeeld (meubilair + looproutes) op waarborging van 1,5 meter, conform de richtlijnen van de overheid. Er zijn markeringen en posters aangebracht die jullie en ons helpen herinneren aan het houden van afstand. 
Extra hygiëne
Er wordt extra grondig gereinigd. Gedurende de dag worden tafels en toiletten nog vaker schoongemaakt. In KidsZoo hangen desinfectie punten. 
Pinbetaling
We verzoeken al onze gasten om contactloos of met pin te betalen. Heb je enkel contant geld, leg dit dan op de kassa neer voor de medewerker. Zodat ook in dit geval contact zoveel mogelijk wordt vermeden.
Verkoudheidsklachten
Zowel voor onze gasten als ons personeel geldt: blijf thuis bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius).
Instructies
Volg de instructies en aanwijzingen van ons personeel op. Al onze maatregelen zijn conform het RIVM en de GGD. Ze zijn geïmplementeerd met de allerbeste intenties, namelijk: een veilig en schoon KidsZoo voor alle kinderen. 
Voor jullie eigen en onze gezondheid zijn mondkapjes
vanaf 1 december verplicht in publieke ruimtes vanaf 13 jaar,
dus ook bij ons. Vergeet je mondkapje dus niet als je ons komt bezoeken.