KidsZoo Gelukslot

Heb jij een KidsZoo Gelukslot ontvangen? Check dan hieronder of je een prijs gewonnen hebt. Je ziet het direct!

Een winnend gelukslot kun je inleveren bij entree van KidsZoo. Het gelukslot is maximaal 3 maanden geldig, verzilver hem dus zo snel als mogelijk! Prijs is niet inwisselbaar voor contanten of geldig i.c.m. andere arrangementen/aanbiedingen.
 

Ben jij één van de winnaars?

Vul hier jouw persoonlijke geluksnummer in:


Vier je verjaardag in KidsZoo en ontvang leuke extra's voor al je vriendjes en vriendinnetjes! Boek een feest-arrangement* en de jarige job/jet is helemaal gratis. Voor de jarige en ieder vriend(innet)je is er als extra een vrijkaartje voor KidsZoo, een KidsZooGelukslot (info) én mag – met de gouden Lukkiebal – KidsZoo Stuiterbal gespeeld worden (altijd prijs).


*Voorwaarden: Minimaal 8 kids. Boek voor 1 oktober 2019 een feest-arrangement (Gezond, KnalFeest, KnalFeest Deluxe, EscapeRoomParty, High Candy) en ieder vriend(innet)je ontvangt genoemde extra’s. De actie geldt voor alle feestjes die voor 19 oktober 2019 in KidsZoo gevierd worden, zolang je maar hebt geboekt voor 1 oktober 2019! Al geboekt? Geen probleem, ook dan ontvang je deze te gekke extra's voor alle kinderen.