Voor fans van lekker de beest uithangen

Help KidsZoo tijdens de Coronacrisis!
 

Het is stil, heel stil bij KidsZoo…Geen kinderen die lekker de beest uithangen. Geen papa’s en mama’s aan de vers gezette koffie en ook geen disco met Leo de leeuw meer. Ook wij hebben 14 maart totaal onverwachts de deuren moeten sluiten. Tot groot verdriet maar gelukkig ook veel begrip van (groot)ouders, kinderen én van het hele KidsZoo team. Net als jullie zijn we in een hele onzekere periode terechtgekomen. Mogen we na 20 mei voorzichtig al weer een beperkt aantal gasten ontvangen? Of mogen de deuren pas veel later weer open? 
Stilstand
Totaal onverwachts zijn door het coronavirus en de maatregelen ook onze inkomsten volledig stil komen te liggen. Gelukkig geeft de overheid bedrijven wat steun. Help jij ons ook om deze moeilijke periode door te komen? 
 
Hulp
Support KidsZoo en bestel een van onze pakketten. Zo help je ons door deze lastige tijd. Je helpt ons al met een symbolische bijdrage van €1, maar meer mag natuurlijk ook. Koop nu online, daar heb je later in het jaar zeker weer veel plezier van! 
Pakketten
Met de vervroegde aankoop van entreekaartjes, een 10-rittenkaart of een KidsZoo Familie JaarPas (waar we later samen de startdatum van invullen) help je ons enorm. We geven je bij het afrekenen de mogelijkheid om ons bovendien met een kleine extra bijdrage te steunen. 
Bedankt
Alvast heel veel dank voor je hulp, begrip en vertrouwen. Wij hopen alle KidsZoo-Fans zo snel mogelijk weer te ontmoeten bij KidsZoo; de leukste, schoonste en gezondste speeltuin van de Bollenstreek!

Win met helpen!

Voor iedere euro die je ons steunt, met het PIP-pakket of de extra aanvullende steun bij de pakketten, gooien wij een ticket met jouw naam in een pot. Als de Corona-crisis achter de rug is, en we weer open mogen, trekken we een winnaar. Die mag uit 1 van de 3 beschikbare prijzen kiezen. 

• KidsZoo FamilieJaarPas voor het gehele gezin t.w.v. €100-250 •
• KidsZoo KnalFeest voor 8 kids t.w.v. €78•
• KidsZoo EscapeRoomParty voor 6 kids t.w.v. €99•
Pip
Met iedere euro zijn we blij
en ding je mee naar de prijs.
Je kunt zelf bepalen met
welk bedrag je ons steunt.
Appie
Met het Appie-pakket
van €10 ontvang je
1 entreeticket
voor 1 kind + 1 volw.
Leo
Met het Leo-pakket
van €25 ontvang je
2 entreetickets
voor 2 kind + 2 volw.
Ollie
Met het Ollie-pakket
van €60 ontvang je
een KidsZoo 10-rittenkaart
voor extra voordelig spelen
Roedel
Met het Roedel-pakket
van €100 ontvang je een 
KidsZoo Familie Jaarpas voor
1 kind én 2 volwassenen.
Kudde
Met het Kudde-pakket
van €160 ontvang je een 
KidsZoo Familie Jaarpas voor
2 kids én 2 volwassenen.
Kolonie
Met het Kolonie-pakket
van €210 ontvang je een 
KidsZoo Familie Jaarpas voor
3 kids én 3 volwassenen.
School
Met het School-pakket
van €250 ontvang je een 
KidsZoo Familie Jaarpas voor
4 kids én 4 volwassenen.

 


Ik steun KidsZoo en koop een pakket!€ 0,00