KidsZoo, alle dagen beestachtig leuk!

Het hele jaar volop activiteiten.


MEDEDELING

Helaas sluiten wij per 1 augustus onze deuren door het uitgesproken faillissement op 7 juli 2020. We hopen dat dit tijdelijk is. De onderhandelingen voor een doorstart zijn nog in volle gang. Voor diegenen met een jaarkaart, een 10-rittenkaart (kaart heeft geen einddatum) of vrijkaartjes wordt geprobeerd een oplossing te vinden zo danig dat zij te zijner tijd bij de doorstarter, dus op dezelfde locatie, naar binnen kunnen. Hou de website dus in de gaten. We vinden het zeer spijtig dat we even dicht moeten maar verwelkomen jullie graag weer zodra het kan! Sorry voor het ongemak.
 
Namens Leo de Leeuw, alle medewerkers en directieKidsZoo organiseert het hele jaar door de leukste activiteiten, spannendste speurtochten, lekkerste feestontbijten, liefdevolste verwendagen en meer vermaak. KidsZoo is iedere dag feestelijk veel speelplezier. Natuurlijk komt Leo de Leeuw regelmatig de beest uithangen en met jou dansen en swingen tijdens de kinderdisco.

TIP: Meld je snel aan voor de KidsZoo Nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws als eerste!

 
Indoor speeltuin KidsZoo
Zomervakantie
2020
Regio Noord & Midden
4 juli t/m 30 augustus.
Ook geopend op de maandagen.
6,13 (regio Noord),
20, 27 juli,
3-10-17-24 augustus.
Gedurende deze weken geldt er geen Welpenbezoek.
Indoor speeltuin KidsZoo
Herfstvakantie
2020
10 t/m 25 oktober
Op maandag geopend!
Indoor speeltuin KidsZoo
Kerstvakantie
2020-2021
19 december 2020
t/m 3 januari 2021
van 9.00 tot 18.00u
Op maandagen geopend!
• 24 dec open tot 17.00u
• 1e Kerstdag gesloten
• 2e Kerstdag 10.00-17.00u
• 29 dec open tot 16.00u
• 1 januari gesloten
Indoor speeltuin KidsZoo
Voorjaarsvakantie
2021
Regio Noord
20 t/m 28 feb 2021
Op maandag geopend!

Regio Midden
20 t/m 28 feb 2021
Op maandag geopend!


Schoolvakanties

Alle dagen open


Tijdens de basisschoolvakanties voor de regio Midden én Noord Nederland is KidsZoo alle dagen open en valt er nog meer te beleven. Dus ook op de maandagen. Op Eerste Kerstdag en nieuwjaarsdag is KidsZoo echter gesloten.


 

 

Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Regelmatig hebben we leuke en te gekke acties en aanbiedingen op Facebook en Google. Blijf mee doen!