Indoor speeltuin KidsZoo
Zondag 2 april
Panda op bezoek
Zondag 2 april komt het Wereld Natuur Fonds op bezoek met Panda! Tussen 12.00 en 15.00 uur kun je met hem op de foto en dansen tijdens de disco met Leo de Leeuw. Dat wordt beregezellig!
Indoor speeltuin KidsZoo
Vrolijk PaasOntbijten.
Reserveer nu!
Heerlijk buitenshuis ontbijten, wakker worden met een kopje koffie en genieten van luxe broodjes terwijl de kinderen lekker spelen. Dat kan op zondag 16 en maandag 17 april a.s. bij KidsZoo tussen 09.00 en 11.30 uur. En voor een wel heel vrolijk paasprijsje.
Indoor speeltuin KidsZoo
Beste Uitje.
Stem op ons!
Wij zijn genomineerd! En staan op dit moment 1e in onze categorie (provincie Zuid-Holland). Breng ook je stem uit op KidsZoo. De leukste, schoonste en gezondste speeltuin van De Bollenstreek. Door te stemmen maak je ook nog eens kans op geweldig mooie prijzen.
Indoor speeltuin KidsZoo
WhatsApp Pilot.
KlantenService
Tot en met 31 maart draaien we een pilot met WhatsApp. Heb je een vraag? Sla het nummer 0613404517 op in je mobiel en stuur ons een WhatsApp. Wil je liever een medewerker spreken? Bel ons dan tijdens openingstijden op 0252-372626.

Lekker de beest uithangen? KidsZoo!

De leukste, schoonste en gezelligste speeltuin van De Bollenstreek.
Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. KidsZoo is 100% avontuur op 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. De speeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld en er wordt aan tafel bediend! De toiletten worden iedere 30 minuten gecontroleerd en/of schoongemaakt. Er is een goed gevulde - actuele - leestafel plus free wifi en Eredivisie Live. Een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest. Ontdek het zelf!
 
Indoor speeltuin KidsZoo
6 dagen geopend!
KidsZoo is zes dagen per week open. Van dinsdag tot en met zondag, week in week uit, van 9.00 uur tot 18.00 uur.
En in basisschoolvakanties ook op maandag!
Indoor speeltuin KidsZoo
Goed om te weten
In de KidsZoo Agenda vind je al onze bijzondere activiteiten op datum. Van workshops tot kinderdisco's feestontbijten tot vakantievieringen en van acties tot speciale evenementen.
Indoor speeltuin KidsZoo
Voor de kinderen
Knip-, knutsel- en plak- plezier. Hier vind je de leukste KidsZoo dingetjes voor thuis. Leef je uit! De KidsZoo kleurplaten kun je downloaden door op het plaatje te klikken.
Indoor speeltuin KidsZoo
Voor de ouders
Binnenkort iets leuks te vieren? Een babyshower, familiereunie of jubileum? KidsZoo biedt de oplossing. Geen rommel thuis en volledige ontzorging. KidsZoo biedt volop keuze!

 
Vier je
verjaardag in KidsZoo!

Binnenkort jarig? Kies uit zes arrangementen het feestje van je dromen!


KidsZoo Stempelkaart voor nog meer speelplezier

Laat bij ieder bezoek de Spaarkaart afstempelen. Tien stempels? Mooi, dan mag jij bij jouw elfde bezoek gratis komen spelen. Extra leuk: deze spaarkaart is niet persoonsgebonden.
 
 
Indoor speeltuin KidsZoo
Prijzen &
Arrangementen
Het prettige prijzenlijstje van KidsZoo. Van dagkaart tot groepstoegang. KidsZoo maakt van ieder schoolreisje, kinderfeestje en gezinsuitje een feestje!
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo
FamilieFeest
Geen kinderpartijtje, maar wel een jarige in huis en liever geen rommel en gedoe thuis? KidsZoo heeft de oplossing. Volledig verzorgde arrangementen!
Indoor speeltuin KidsZoo
Extra
openingsdagen
In onze regionale (Midden én Noord) basisschoolvakanties is KidsZoo ook op maandag open. Evenals op de meeste feestdagen. Alle info vind je in de KidsZoo Agenda.
Indoor speeltuin KidsZoo
Eten &
Drinken
KidsZoo houdt van lekker en luxe. En ook van goed en gezond. Wij hebben naast de bekende snacks en de heerlijkste ijsjes ook een ruime keuze gezondere kost. 
Indoor speeltuin KidsZoo

Durf jij het aan? KidsZoo Escape Room

Ontsnappingsspel voor coole kids. Vanaf 11 april 2017 te reserveren voor feestjes!

Achter slot en grendel in een kamer vol schatkisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Niet alleen, samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it! 

 
Indoor speeltuin KidsZoo
Met school
naar KidsZoo!

KidsZoo, de avontuurlijkste schooldag van het jaar en het leukste dagje uit voor kinderen en leerkrachten.
Indoor speeltuin KidsZoo
KidsZoo Brulpost
Blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en te gekke activiteiten. Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, want alleen Brulpost lezers ontvangen het laatste KidsZoo nieuws. 
Indoor speeltuin KidsZoo
Fotogallerij
Zo ziet KidsZoo-plezier eruit. Een bonte verzameling foto's en filmpjes. Jarigen, kinderen, ouders, begeleiders, allemaal hebben zij de weg naar KidsZoo gevonden. Logisch, want KidsZoo is anders.
Indoor speeltuin KidsZoo
Social Media
Doe mee met de Social Media acties en maak kans op mooie prijzen. Na het behalen van de mijlpalen verleggen we de aantallen en wordt de actie verlengd. Dus iedereen blijft mee doen!
KidsZoo, midden in de Bollenstreek
Snel en gemakkelijk bereikbaar. KidsZoo vind je aan de Pletterij 3, 2211 JT  Noordwijkerhout. KidsZoo is gevestigd op bedrijventerrein Gravendam. Je bent er zo. Met auto, fiets of bus. Plan je route:
 
 
 
 
x
Altijd op de hoogte zijn van 't laatste KidsZoo nieuws?